Ένας από αυτούς ή έκπληξη

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ATROMITOS - PANATHINAIKOSΜέσα στις αμέσως προσεχείς μέρες, πιθανώς μέχρι και την Τρίτη, να έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό το θέμα της απόκτησης του στόπερ. Πρόκειται για την τελευταία μεγάλη εκκρεμότητα του παζλ της νέας σεζόν και ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει να έχει τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας (27/6) και η διοίκηση δεν θα του χαλάσει το χατίρι.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συνεχίζει τις επαφές με τους στόχους που έχουν επιλεγεί. Είχε και χθες συζητήσεις με τους ατζέντηδες των Σέρχιο Σάντσεθ και Αντολίν Αλκαράς, ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά. Ο Ισπανός στόπερ ζητεί περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να δώσουν πάνω από 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ η διαφορά με τον Παραγουανό άσο είναι στις 400.000 ευρώ. Πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Μικαέλ Σιανί, ο οποίος ωστόσο περιμένει πρόταση από την Αγγλία και δεν έχει απαντήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει και μια τέταρτη περίπτωση στόπερ, που δεν έχει γραφτεί το όνομά του και δεν αποκλείεται να είναι αυτός τελικά ο εκλεκτός. Ανάμεσα στους παίκτες που προτάθηκαν είναι και ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα, 30χρονος διεθνής με τη Βενεζουέλα που έχει μεν κασέ που δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Φούλαμ για άλλα δύο χρόνια.

Υπομονή για Μαυρία

Είναι κοινή και δεδομένη η επιθυμία Παναθηναϊκού και Χάρη Μαυρία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο η Σάντερλαντ δεν θέλει να τον αφήσει δίχως αντίτιμο στους «πράσινους». Οι «μαυρόγατες» ελπίζουν πως θα βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει καταβάλλοντας έστω και μικρό αντίτιμο, αλλά αυτό είναι δύσκολο βάσει των ελάχιστων συμμετοχών που είχε με την ομάδα του στην Αγγλία, αλλά και με την Εθνική. Ο παίκτης αναμένεται να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Σάντερλαντ και το θέμα του θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, πηγαίνοντας ενδεχομένως και προς τα τέλη Αυγούστου. Ο Παναθηναϊκός δείχνει διάθεση να περιμένει, αρκεί να πάρει τον παίκτη με τους δικούς του όρους (είτε επέκταση δανεισμού, είτε αγορά με ένα πολύ μικρό αντίτιμο).

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *