Έξυπνη “βόμβα” Ολυμπιακού με τον αντι-Σουάρες!

1Ο Ολυμπιακός πάει για μεγάλα πράγματα μεταγραφικά. Τα δυνατά ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες φανερώνουν και τις προθέσεις των ανθρώπων τoυ συλλόγου να γίνουν αυτό το καλοκαίρι σημαντικές κινήσεις που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας.

Το βάρος αυτή τη στιγμή έχει πέσει στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τους Ερυθρόλευκους να χτυπάνε παίκτες από το πάνω ράφι, όπως είναι ο Μπερμπάτοφ και ο Μιραλάς.

Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποδειχθούν λίρα εκατό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει κι ένας επιθετικός που τώρα αγωνίζεται στο Copa America και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Πρόκειται για τον Ντιέγκο Ρολάν, τον αντι-Σουάρες της εθνικής Ουρουγουάης, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Χιλή (02:30, ΣΚΑΪ).

Ο Ντιέγκο Ρολάν είναι 22 ετών και έχει το στυλ του Μιραλάς. Μπορεί να αγωνιστεί, δηλαδή, ως καθαρός σέντερ φορ, αλλά και στα άκρα της επίθεσης, τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Είναι γρήγορος, τεχνίτης, έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και προέρχεται από σούπερ σεζόν με την Μπορντό (15 γκολ και 4 ασίστ σε 32 αγώνες).

Οι Γιρονδίνοι τον αγόρασαν πριν από 2,5 χρόνια από την Ντεφένσορ με 1,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πλέον η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτοξευθεί στα 6,6 εκατομμύρια ευρώ. Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν πολύ ζεστά τη συγκεκριμένη περίπτωση και, μάλιστα, γι΄ αυτό έχουν παγώσει τη μεταγραφή Αντονί Μουνιέ.

Η υπόθεση του Ρολάν, βέβαια, είναι δύσκολη και ακριβή, ωστόσο στο Λιμάνι σκοπεύουν να κινηθούν με την τακτική και το μπάτζετ που χρησιμοποίησαν και στην περίπτωση του Γουίντο Καρίγιο, άσχετα αν δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *