Έπλενε με ΑΥΤΟ το πρόσωπο του και φαινόταν ΝΕΟΤΕΡΟΣ από την κόρη του! Πείτε οριστικά ΑΝΤΙΟ στις ρυτίδες, τα μαύρα στίγματα και την ακμή!

1Πρόκειται για μια σπιτική συνταγή με φύλλα μαϊντανού και μηλόξιδο ή χυμό από λεμόνι, που θα σας βοηθήσει να λευκάνετε το δέρμα σας και να το καθαρίσετε από στίγματα, σπυράκια και ακμή, δίνοντάς του μια λάμψη όλο υγεία! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λοσιόν καθημερινά άφοβα!

Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και ο χυμός του περιέχει αιθέρια έλαια πλούσια σε ποτάσιο και μαγνήσιο. Χρησιμοποιείται επίσης σαν φάρμακο για τον διαβήτη, τον πυρετό, τις μολύνσεις των ματιών και την υπερκόπωση, αλλά είναι και φυτό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην κοσμετολογία. Είναι τέλειος για την περιοχή γύρω από τα μάτια, γιατί αποσυμφορίζει, μειώνει το πρήξιμο και την κοκκινίλα ενώ λευκαίνει και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα.

Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας φύλλα μαϊντανό
1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού ή μηλόξιδο
200 ml νερό
Προετοιμασία:

Ρίξτε 200 ml βραστού νερού σε δυο κουταλιές της σούπας μαϊντανό και ανακατέψτε το για 15 λεπτά. Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε το λεμόνι ή το ξύδι μόλις κρυώσει και αποθηκεύστε το μίγμα που φτιάξατε σε ένα γυάλινο μπουκάλι μέσα στο ψυγείο σας!

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιείστε κάθε βράδυ και πρωί. Θα δείτε αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης!

Για τα μάτια:

Είναι η ιδανική λοσιόν για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και τις κοκκινίλες γύρω από τα μάτια, αρκεί να μην προσθέσετε λεμόνι. Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με τη λοσιόν και αφήστε στην περιοχή γύρω από τα μάτια για 5 λεπτά, κάθε πρωί και βράδυ.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *