Έρευνα: Υπάρχει φυσικό βιάγκρα και είναι ο χυμός από…

1Tα προβλήματα στύσης αφορούν ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού. Στις νέες ηλικίες κάτω των 40 ετών το πρόβλημα αντιμετωπίζουν 1 στους 20 άντρες, στα 40 με 60 προβλήματα έχουν 1 στους 10 και πάνω από τα 60 έτη ένας στους 5 άντρες. Στην Ελλάδα, η εκτίμηση είναι ότι υπάρχουν πάνω από 500.000 άντρες που ζουν με το πρόβλημα.

Μια καινούργια έρευνα από το πανεπιστήμιο της Foggia στην Ιταλία, διερεύνησε την επίδραση που έχει ένα συγκεκριμένο αμινοξύ στην ροή του αίματος στο πέος και κατέληξε ότι

Μπορεί πραγματικά να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στη στύση του άνδρα. Το εντυπωσιακό όμως συμπέρασμα αυτής της έρευνας είναι ότι το συγκεκριμένο αμινοξύ περιέχεται σε ένα αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο. Είναι το…

Καρπούζι!

Οι επιστήμονες του ιταλικού πανεπιστημίου υποστηρίζουν ότι η ευεργετική επίδραση του χυμού από καρπούζι μπορεί να είναι σχεδόν το ίδιο αποτελεσματική με ένα μπλε χαπάκι βιάγκρα και αυτό χάρη στην κιτρουλίνη η οποία περιέχεται σε μεγάλη ποσότητα στο καλοκαιρινό φρούτο. Η κιτρουλίνη, βοηθά στη καλύτερη ροή του αίματος μιας και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το καρπούζι γίνεται αντικείμενο έρευνας στον τομέα της ουρολογίας. Και το 2008 ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας A&M, είχαν κάνει λόγο για τις ευεργετικές επιδράσεις του φρούτου στη λίμπιντο αλλά και στη στύση του άνδρα. Φαίνεται λοιπόν, πως το καρπούζι μάλλον είναι το φάρμακο που η φύση προτείνει για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

Πηγη healthier world

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *