Έτρωγε μπέικον και παγωτά για έξι εβδομάδες! Δείτε τι απίστευτο της συνέβη… [photos]

5Μία 24χρονη Βρετανή, που βρήκε «κατά λάθος»… τον τρόπο να έχει επίπεδη κοιλιά και να τρώει ότι θέλει, περιγράφει την εμπειρία της στην Daily Mail.
Οπως εξηγεί η Σάρα, μπλέχτηκε σε έναν ανταγωνισμό με το φίλο της, Ζέιν, για το ποιος θα αποκτήσει τους καλύτερους κοιλιακούς μέχρι τον Απρίλη. Οποιος έχανε θα κέρναγε μπριζόλες.
«Μόλις ο Ζέιν κι εγώ καθορίσαμε τους κανόνες, πέρασα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο προγράμματα για γρήγορους κοιλιακούς. Αλλά όλα φαίνονταν να απαιτούν τεράστιες αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής, κάτι που δεν σκόπευα να κάνω. Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από το φαγητό και το ποτό – Λατρεύω το καλό κρέας και τα εξαιρετικά κοκτέιλ. Αν έμπαινα στη διαδικασία να το κάνω αυτό, θα το έκανα τον τρόπο μου» εξηγεί η Σάρα.


Οπως παραδέχεται η ίδια και διαβάζουμε στο iefimerida, «Λατρεύω το μπέικον, δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσω να το τρώω. Ευτυχώς για μένα τα τελευταία χρόνια ακολουθούσα διατροφή με ελάχιστους υδατάνθρακες και πολλά λιπαρά και αυτό μου επέτρεπε να τρώω μπέικον. Αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάποια μορφή συμβιβασμού. Γι ‘αυτό και έκανα μια συμφωνία με τον εαυτό μου – ένα εντελώς χορτοφαγικό γεύμα την ημέρα και όσο μπέικον θέλω. Επιπλέον για να αποκτήσω μυϊκή μάζα έπινα ένα shake πρωτεΐνης, που έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι καθιστά ευκολότερο να ελέγξω το μέγεθος των μερίδων μου, ενώ αντικατέστησα το βούτυρο με λάδι καρύδας. Επίσης κάθε εβδομάδα μου επέτρεπα μία ημέρα ατασθαλίας, στην οποία έτρωγα ότι και όσο ήθελα χωρίς κανόνες. Αν υπάρχει κάτι όμως που αγαπάω όσο το μπέικον είναι το αλκοόλ και το να σταματήσω να πίνω μεγάλες ποσότητες κάθε μέρα ισοδυναμούσε με το να σταματήσει η Κιμ Καρντάσιαν να βγάζει selfies. Παρολαυτά, περιόρισα τις εξόδους μου σε 3 την εβδομάδα. Τέλος το δυσκολότερο ίσως μέρος ήταν το γυμναστήριο, αφού χρειαζόμουν δυνατή προπόνηση κορμού για να πετύχω το τέλειο αποτέλεσμα.»
Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, ωστόσο όπως αποκαλύπτει, τελικά κέρδισε το στοίχημα και παρόλο που απ’ την αρχή η ιδέα της φάνηκε χαζή, τελικά άλλαξε τη ζωή της και εν τέλει της έκανε καλό.



ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *