Έτσι πήρε η Νικόλ Κίντμαν το ρόλο στη νέα της ταινία

Έτσι πήρε η Νικόλ Κίντμαν το ρόλο στη νέα της ταινία

Όσα δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της

Για τον ρόλο της στη νέα της ταινία «Destroyer» και τις γυναίκες στην κινηματογραφική βιομηχανία μίλησε η Νικόλ Κίντμαν σε συνέντευξή της στη «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Στο αστυνομικό θρίλερ η ηθοποιός αμακιγιάριστη και σχεδόν αγνώριστη, υποδύεται τη ντετέκτιβ αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Έριν Μπελ, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από την τραυματική εμπειρία μιας μυστικής αποστολής που στοίχισε τη ζωή στον συνάδελφο και εραστή της, Κρις.

«Πραγματικά ήθελα να παίξω αυτόν τον ρόλο. Μεγάλωσα με τα σκοτεινά αστυνομικά θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ ντε Νίρο και Τζιν Χάκμαν. Έμαθα ότι θα υπάρξει μία γυναικεία εκδοχή και φάνηκε απλά ακαταμάχητο. Διάβασα το σενάριο, επικοινώνησα με τη σκηνοθέτη Καρίν Κουσάμα και της είπα: "Είμαι αυτή που ψάχνετε". Ακριβώς, επειδή δεν είχα παίξει έναν τέτοιο ρόλο ξανά» τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Χρειάζομαι αλλαγές, μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Θέλω να παίρνω ρίσκο, είναι το άλφα και ωμέγα για μένα».

Απαντώντας στην ερώτηση αν επιδεικνύει πάντα τέτοιο θάρρος, τόνισε ότι είναι γενναία όσον αφορά την τέχνη της. «Στην προσωπική μου ζωή τα πράγματα είναι λιγότερο ακραία» ανέφερε.

Η Νικόλ Κίντμαν σημείωσε ότι ήταν σημαντικό το γεγονός ότι πίσω από την κάμερα στην ταινία «Destroyer» ήταν μία γυναίκα. «Πάντα αναζητώ συναρπαστικά πρότζεκτ από γυναίκες. Αν μπορώ να βοηθήσω, το κάνω. Σκόπιμα προγραμματίζω συναντήσεις με νέους ενδιαφέροντες δημιουργούς και με εκείνους που αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία» εξήγησε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η Νικόλ Κίντμαν επισήμανε ότι δεν αισθάνθηκε την ανισότητα των φύλων στην κινηματογραφική βιομηχανία, επειδή μία γυναίκα σκηνοθέτης και σεναριογράφος, η Τζέιν Κάμπιον την βοήθησε στα πρώτα της βήματα.

«Φυσικά κατάλαβα ότι υπήρχαν περισσότεροι άνδρες σκηνοθέτες και λιγότερες γυναίκες», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έχω δύο κόρες και η μία ενδιαφέρεται για τον κινηματογράφο. Όμως δεν υπάρχουν μέρη για να μάθει μία 10χρονη για την κινηματογραφική τέχνη. Γι αυτό δημιουργώ εγκαταστάσεις, στις οποίες τα κορίτσια μπορούν να αποκτούν εμπειρία στο επαγγελματικό πεδίο». .

Αναφερόμενη στα γυρίσματα της ταινίας «Destroyer» είπε ότι ο ρόλος ήταν εξαντλητικός. «Οι επτά εβδομάδες γυρισμάτων ήταν σχεδόν τοξικές. Απομονώθηκα αρκετά την περίοδο εκείνη, ήμουν στο σπίτι με την οικογένειά μου, αλλά τον περισσότερο χρόνο ξάπλωνα και κοιμόμουν, επειδή ήμουν εξαντλημένη», ανέφερε.

Η Νικόλ Κίντμαν τόνισε ότι έχει απορρίψει ρόλους σε ταινίες, στους οποίους αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

«Αλλά πάντα γνωρίζω ποιος ρόλος είναι κατάλληλος για μένα και τι μπορεί να αντέξει ο νους και το σώμα μου. Και το σημαντικότερο είναι τι μπορεί να αντέξει η οικογένειά μου. Αν ήμουν μόνη μου, χωρίς παιδιά θα ανησυχούσα πολύ λιγότερο για κάποια πράγματα. Αλλά η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου», υπογράμμισε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική σειρά «Big Little Lies» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Για μένα είναι ένα από τα πιο όμορφα πρότζεκτ. Η συνεργασία και η συνοχή μεταξύ των συναδέλφων είναι κάτι που δεν έχω βιώσει ξανά. Η Ριζ Γουίδερσπουν, η Λόρα Ντερν, η Σεϊλίν Γούντλει, η Ζόι Κράβιτζ και εγώ είμαστε οικογένεια. Αυτή τη φορά η Μέρι Στριπ ήταν μαζί μας και ήταν υπέροχο. Πάντα την αποκαλώ φυλή των γυναικών του Big Little Lies», είπε.

«Περνάμε τόσο έντονο χρόνο μαζί και τόσο καλά που μετά έχω σύνδρομο στέρησης. Όμως ανταλλάσσουμε συνεχώς μηνύματα και mails» ανέφερε.

Η Νικόλ Κίντμαν ρωτήθηκε και για το βιβλίο που έγραψε η Ριζ Γουίδερσπουν με ιστορίες της οικογένειάς της και συνταγές κι αν θα έγραφε κάτι παρόμοιο.

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω. Δεν ξέρω για ποιο θέμα να γράψω. Και ένα βιβλίο συνταγών θα ήταν εντελώς λάθος. Είμαι άχρηστη όσον αφορά τη μαγειρική. Τις προάλλες προσπάθησα να ετοιμάσω αβγό στο φούρνο μικροκυμάτων. Αργήσαμε να ξυπνήσουμε το πρωί και σκέφτηκα ότι το αβγό που χρειάζεται οκτώ λεπτά βράσιμο θα γινόταν πιο γρήγορα στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρόμαξα όταν το αβγό εξερράγη. Και μετά έπρεπε να καθαρίσω το χάος» ανέφερε.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *