«Έφυγε η γη κάτω απ’ τα πόδια μου όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»

«Έφυγε η γη κάτω απ’ τα πόδια μου όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»

Η εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα

Για το «φλέρτ» της με την κατάθλιψη, αλλά και για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, μίλησε η Χρύσα Ρώπα σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος, μέρος της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Φλερτάρω πολύ συχνά με την κατάθλιψη. Αυτό έχει γίνει η δεύτερη φύση μου. Μου αρέσουν τα ήσυχα, τα ήρεμα, τα γλυκά και τα περιττά πράγματα, δηλαδή η βροχούλα, η άνοιξη, τα φύλλα πέφτουν, το χιόνι πέφτει, ο ήλιος βγαίνει, αυτήν την εντύπωση έχω για τον εαυτό μου. Τώρα, τι εντύπωση έχουν οι άλλοι για μένα, οι οποίοι με ζουν από κοντά, δεν ξέρω», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη ανέφερε:

«Έφυγε η γη από τα πόδια μου, γιατί όλα στηρίζονταν σε ένα ψέμα, δε μου είπε κανείς την αλήθεια, ήταν όλα βασισμένα σε ένα ψέμα, ότι είσαι δικό μας παιδί. Τότε βέβαια δεν υπήρχαν ψυχίατροι, ψυχαναλυτές, ψυχολόγοι που προτείνουν, όπως τώρα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό με έκανε να έχω μια πολύ κακή σχέση με το ψέμα».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *