Έχετε αργή σύνδεση στο Internet; Δοκιμάστε αυτό το κόλπο και θα γίνει πολύ ταχύτερη!

1Μην γκρινιάζετε αν σέρνεται ο browser σας! Αυτό που φταίει στην ουσία είναι τα πολλά add-ons που έχετε βάλει στο φυλλομετρητή σας.
Μην βάζετε ότι βλέπετε μπροστά σας! Μία καλή μέθοδος για να δούμε πόσο καλά “τρέχει” ο browser μας είναι να εκκινήσουμε τον Mozzila ή Chrome με τα πρόσθετα απενεργοποιημένα.

Για τον Mozilla Firefox: Θα πάμε στην καρτέλα βοήθεια και εκεί θα επιλέξουμε Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, στον Chrome: κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της συντόμευσης του Chrome και επιλέξτε Ιδιότητες.
Στην καρτέλα Συντόμευση, προσθέστε στο τέλος του πεδίου Target τη φράση “–no-extensions” (με δύο παύλες στην αρχή) και πατήστε ΟΚ.
Κλείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα του chrome και ξεκινήστε τον ξανά. Για να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία του Chrome, επεξεργαστείτε ξανά το εικονίδιο της συντόμευσης, και τέλος για τον Internet Explorer: πατήστε τα πλήκτρα “Windows + R” ώστε να ανοίξει το παράθυρο εκτέλεσης. Εκεί πληκτρολογήστε “iexplore.exe -extoff”. Με λίγα λόγια, μετά από αυτές τις ενέργειες θα διαπιστώσετε ότι τα πρόσθετα (add-ons) κάνουν “αρκετή ζημιά” στη λειτουργία του browser και δη της ταχύτητας του Internet μας. Γιαυτό η χρησιμοποίηση τέτοιων πρόσθετων να γίνεται με φειδώ και μόνο όσα είναι απολύτως αναγκαία να εγκαθίστανται!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *