Αβεντουρίνης η πέτρα που ρουφάει το κακό

1Αντιστοιχία με το Τσάκρα: σπλήνα, καρδιά, θύμος αδένας

Σωματική αντιστοιχία: σπλήνα, μάτια, πνεύμονες, καρδιά, δέρμα, θύμος αδένας, νευρικό σύστημα

Δόνηση: Γήινη μέχρι υψηλή αναλόγως του χρώματός του

 

Η δύναμή του: Ο Αβεντουρίνης αποσυνδέει τις επίβουλες ενέργειες και έτσι προφυλάσσει από φαινόμενα ενεργειακού βαμπιρισμού. Ακόμη χρησιμοποιείται στον καθαρμό και το σφράγισμα χώρων.

Επιπλέον: Τοποθετήστε Αβεντουρίνη στους χώρους του σπιτιού όπου περνούν πολλά ηλεκτρικά καλώδια, εκεί όπου συναντούνται έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λόγω τηλεφώνων, κομπιούτερ, ασύρματων συσκευών γιατί καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Κρύσταλλος της αποσύνδεσης, στην ουσία Χαλαζίας με ενσωματώσεις πυριτίου και αιματίτη, ο Αβεντουρίνης τοποθετούνταν στον αρχαίο κόσμο σε αγάλματα, φυλαχτά και κοσμήματα ιερέων. Ένας θρύλος αναφέρει πως ιμιτασιόν Αβεντουρίνης φτιάχτηκε από αλχημιστές στην προσπάθειά τους να κατασκευάσουν χρυσό γι’ αυτό και πήρε το όνομα «Χρυσόπετρα» και ένας άλλος πως ένα μοναστικό ιταλικό τάγμα κατασκεύασε τον κρύσταλλο με μυστική συνταγή.

2

Η θεραπευτική του δύναμη

Πολυδιάστατος κρύσταλλος ισορροπεί τον θύμο αδένα και το ανοσοποιητικό σύστημα ρυθμίζοντας την πίεση του αίματος και δρώντας ως αντιφλεγμονώδες. Δρα ανασταλτικά στην αρτηριοσκλήρωση και μειώνει την χοληστερόλη. Ο πράσινος Αβεντουρίνης, γνωστός ως «προσιτό σμαράγδι» είναι ισχυρά θεραπευτικός για την καρδιά, τα μάτια, το νευρικό σύστημα ενώ καταπολεμά τη ναυτία. Ο μπλε ενισχύει την πνευματική υγεία και φέρνει εσωτερική γαλήνη. Ο ροδακινί Αβεντουρίνης βοηθά τη ροή της ιαματικής ενέργειας από τη Γη στο φυσικό σώμα. Ο κόκκινος επιδρά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας γονιμότητα και λίμπιντο.

Η μεταμορφωτική του ενέργεια

Ο κρύσταλλος αποσυνδέει τον κάτοχό του από ο,τιδήποτε του απορροφά τη δύναμη, έτσι έχει την ικανότητα να προλαμβάνει τις ακατάλληλες σχέσεις από τον «βαμπιρισμό» ενέργειας κυρίως του τσάκρα της καρδιάς. Βοηθά δηλαδή να μένει κανείς συνδεδεμένος με τα δικά του θέλω και τις δικές του επιθυμίες. Πέτρα ευχάριστης αφθονίας βοηθά τον άνθρωπο να προσπεράσει τους αυτοπεριορισμούς του, το αίσθημα αδυναμίας ή φτώχειας και να δει καλύτερα τις δυνατότητες σε μελλοντικά πλάνα. Έτσι, κρατώντας Αβεντουρίνη συντονίζεται καλύτερα το μυαλό σε καινούργιες κατευθύνσεις, έξω από τις «ζώνες ασφαλείας», αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητες. Οι ενεργειακοί θεραπευτές υποδεικνύουν ως πιο κατάλληλη τοποθέτηση του πράσινου κρυστάλλου κάτω από την αριστερή μασχάλη, γιατί λένε πως απελευθερώνει όλα τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, ενεργοποιώντας την προσωπική ενέργεια.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *