Αγωνία στους Λέικερς, τραυματίστηκε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς

Αγωνία στους Λέικερς, τραυματίστηκε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς

Παγωμένοι είναι οι παράγοντες των Λέικερς, καθώς ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τραυματίστηκε στο γόνατο σε workout στο Λας Βέγκας.

Με τους χειρότερους οιωνούς μπαίνουν σε ρυθμούς σεζόν 2019/20 οι Λέικερς, καθώς ο ΝτεΜάρκους Κάζινς υπέστη τραυματισμό στο γόνατο σε workouts στο Λας Βέγκας και είναι πιθανό να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Ο έμπειρος σέντερ που αποκτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από την ομάδα του Λος Άντζελες υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικες εξετάσεις, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και από εκεί και πέρα να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε πως ο Κάζινς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από προπόνηση στο Λας Βέγκας. Φαίνεται πως θα υπάρξουν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης, μιας υπόθεσης που ενδέχεται να βαλει τους παράγοντες των Λέικερς σε διαδικασία εύρεσης ενός ακόμη σέντερ αν φυσικά ο Κάζινς πρέπει να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες.

Lakers center DeMarcus Cousins has suffered a possible knee injury and will undergo further testing today in Los Angeles, league sources tell ESPN. Cousins was working out in Las Vegas on Monday when he had to leave the court, sources said. He signed a one-year deal in July.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 15, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *