Αγωνία στους Σίξερς, ο Εμπίντ φωνάζει πως πονάει στο γόνατο

Αγωνία στους Σίξερς, ο Εμπίντ φωνάζει πως πονάει στο γόνατο

Γκρίνια, πραγματικό πρόβλημα ή mind games; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Τζοέλ Εμπίντ, που δήλωσε ότι πονάει στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς της σειράς Σίξερς – Νετς.

Με τους χειρότερους οιωνούς πορεύονται προς τα playoffs οι Σίξερς, καθώς ο κορυφαίος τους παίκτης, ο Τζοέ Εμπίντ, δήλωσε σήμερα (12/4) πως αντιμετωπίζει έντονους πόνους στο αριστερό γόνατο οι οποίοι δεν υποχωρούν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με όσα είπε ο νεαρός σέντερ, το πρόβλημα που έχει στο πόδι από τη διακοπή για το All-Star Weekend κι έπειτα δεν έχει βελτιωθεί, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς της σειράς με τους Μπρούκλιν Νετς.

"Οι πόνοι έχουν γίνει πιο έντονοι τις τελευταίες μέρες" είπε στους δημοσιογράφους στη σημερινή προπόνηση, με τον Μπρετ Μπράουν να αγωνιά καθώς πίσω από τον Εμπίντ δεν έχει άλλον σέντερ υψηλού επιπέδου. Ο 25χρονος ψηλός που όλα δείχνουν ότι θα χωρέσει στην κορυφαία πεντάδα της κανονικής περιόδου, είχε φέτος 27.5 πόντους με 53.5% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο και 80.4% στις βολές, μαζί με 13.6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.9 μπλοκ ανά 33.7 λεπτά συμμετοχής σε 64 αγώνες.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *