ΑΔΕΡΦΙΑ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΗ ΣΚΑΛΑ !!!

Όθων Ιακωβίδης (16/VI/2018)
Φτάσαμε να παρακαλάμε τους Σκοπιανούς να κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας μας και την ταυτότητα μας!!!
Αρκεί να επιτρέψουν και κάποιον επιθετικό προσδιορισμό, ίσα-ίσα για να μπορέσει η προπαγάνδα του καθεστώτος να ξεγελάσει το πόπολο στην Ελλάδα ….
Όμως το "πόπολο", δεν είναι αυτό που νομίζουν οι ποικιλόχρωμοι εγκάθετοι του κοινοβουλίου.
Το "πόπολο", μετά τα δύο επικά συλλαλητήρια που εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε, έχει σηκωθεί όρθιο και έχει γίνει ο "κυρίαρχος Λαός" που, όπως τον θέλει και το Σύνταγμα στο πρώτο και θεμελιώδες άρθρο του, απαιτεί η ξεκάθαρη εντολή του "ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ" να εκτελεστεί από το κοινοβούλιο που (σύμφωνα με το Σύνταγμα) υπάρχει για να εκτελεί τη βούληση του Λαού και όχι των εξωχώριων αφεντικών των κοινοβουλευτικών συρφετών που μοστράρονται ως λαοπρόβλητα κόμματα……
Και μη τολμήσουν οι συρφετοί αυτοί, να ακυρώσουν το βέτο που έχει η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ (και στην ΕΕ) ώστε τα Σκόπια να ενταχθούν έχοντας στο όνομα τους τη λέξη Μακεδονία.
Μη το τολμήσουν, διότι αυτό ισοδυναμεί με τον αφοπλισμό της Ελλάδας από το μόνο όπλο που έχει για την πίεση επί των Σκοπίων, ώστε να βγάλουν τη λέξη Μακεδονία από το ψευδεπίγραφο όνομα (FYROM) που προσωρινά έχουν.
Αδέρφια, είσαστε έτοιμοι για το ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ, αν χρειαστεί;;;
(θέλω να βουλιάξει η σελίδα αυτή από το ΕΙΜΑΣΤΕ).
Για να τ' ακούσουν καλά όλα τα τσιράκια των εξωχώριων αφεντικών που το παίζουν λαοπρόβλητοι ηγέτες. Αριστεροί και Δεξιοί.
Για να καταλάβουν ότι τα συλλαλητήρια δεν τα κάναμε για παρέλαση.
Τα κάναμε για προειδοποίηση αυτού που θα επακολουθήσει αν δεν εισακουσθούν τα ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΩΣ "ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ".
(το ΕΙΜΑΣΤΕ το θέλουμε στο μέηλ [email protected] ώστε να μπορέσουν να δοθούν στον καθένα, συγκεκριμένες οδηγίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι).
Η κάθε κοινοποίηση, το κάθε μέηλ σας, αποτελεί ένα μεγάλο καρφί στα σχέδια του καθεστώτος).
Σας περιμένουμε Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *