Αδριατική Λίγκα: “Αίτηση συμμετοχής από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό”

Αδριατική Λίγκα: "Αίτηση συμμετοχής από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός η ομάδα που έχει ζητήσει να πάρει μέρος στην Αδριατική Λίγκα, καθώς όπως τόνισε ο Κρέσιμιρ Νόβοσελ, διευθυντής της ABA Liga, αίτημα συμμετοχής έχει καταθέσει κι ο Παναθηναϊκός.

Η σημερινή ημέρα (24/05) ενδεχομένως να είναι πιο καθοριστική για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα. Οι ομάδες συνεδριάζουν για να αποφασίσουν αν θα δεχθούν το αίτημα των "ερυθρόλευκων", ωστόσο ο διευθυντής της ABA Liga, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, αποκάλυψε πως δεν θα είναι μόνο οι Πειραιώτες θέμα συζήτησης.

"Εχουμε λάβει αιτήσεις συμμετοχής από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, όπως και από τη Μπνέι Χερζλίγια από το Ισραήλ. Αυτές οι τρεις ομάδες θα είναι το θέμα και θα δούμε τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, αλλά και το πως θα αντιδράσουν οι σύλλογοι σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην Αδριατική Λίγκα της επόμενης σεζόν", ανέφερε ο Κρέσιμιρ Νόβοσελ.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (24/05). Δείτε το VIDEO με τα όσα είπε ο διευθυντής της ABA Liga και κατόπιν τις πρώτες εικόνες από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Αδριατικής Λίγκας.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *