ΑΕΚ: Με Βράνιες, αλλά χωρίς Σιμάνσκι κόντρα στην ΑΕΛ

ΑΕΚ: Με Βράνιες, αλλά χωρίς Σιμάνσκι κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ (19/01, 17:15), με τον Όγκνιεν Βράνιες να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των "εκλεκτών", ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Χουλτ, Παουλίνιο, ο ανέτοιμος Σιμάνσκι, καθώς κι ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια.

Με τον Όγκνιεν Βράνιες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ (19/01, 17:15) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1, καθώς ο Βόσνιος στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Νίκλας Χουλτ, Παουλίνιο, ο ανέτοιμος Ντάμιαν Σιμάνσκι, καθώς και ο Μάρκο Λιβάγια που εκτίει τη μία από τις δύο αγωνιστικές λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Λ. στο ΟΑΚΑ#aekael #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily pic.twitter.com/t5gVm1ZwIB

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) January 18, 2020

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *