ΑΕΚ: Με Βράνιες κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ: Με Βράνιες κόντρα στον Άρη

Ο Ογκνιέν Βράνιες επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και θα βρίσκεται στη διάθεσή του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Άρη στις 24/11. Η ατάκα του Κωστένογλου για το comeback του Βόσνιου.

Διαθέσιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 24/11 θα είναι ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς όπως έγινε γνωστό από την Δευτέρα θα επιστέψει στις προπονήσεις με την ΑΕΚ. Ο Βόσνιος όλο αυτό το διάστημα έκανε μόνος του πρόγραμμα, αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα λόγω τιμωρίας.

Ο Βόσνιος είχε τιμωρηθεί από τη διοίκηση εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο πάρτι των γενεθλίων του, αλλά και μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, διότι τότε ο Βόσνιος είχε απαντήσει στους οπαδούς των ερυθρόλευκων με υβριστικό σχόλιο στο Instagram το οποίο του είχε ζητήσει η διοίκηση να αποσύρει όμως εκείνος δεν το έκανε.

Ο Νίκος Κωστένογλου ήταν αυτός που ζήτησε την επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες, το αίτημά του μεταφέρθηκε στον Ίλια Ίβιτς και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της διοίκησης πραγματοποιείται το comeback του στην καθημερινότητα της Ένωσης.

Μάλιστα, με τον Βράνιες παρόντα στ' αποδυτήρια, ο Νίκος Κωστένογλου είπε στους ποδοσφαιριστές: "Τα σβήνουμε όλα, τα αφήνουμε όλα πίσω. Μαζί μας ξανά και ο Ογκνιέν για μία νέα αρχή".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *