ΑΕΚ: Οι αντίχειρες του Μπάρκα

ΑΕΚ: Οι αντίχειρες του Μπάρκα

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας είχε υποστεί ακόμα πιο σοβαρό τραυματισμό στον αντίχειρα, το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Βινίσιους κόντεψε, άθελά του, να του κόψει το δάχτυλο!

Ραντεβού με την ατυχία για δεύτερη φορά, με παρεμφερή τρόπο. Αυτή τη φορά, ευτυχώς για τον Βασίλη Μπάρκα, η σφοδρότητα του τραυματισμού στον αντίχειρα δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να τον οδηγήσει στο χειρουργείο. Τότε που, άθελά του, ο Βραζιλιάνος Βινίσιους κόντεψε να του δώσει τον τένοντα στην παλάμη. Ήταν 20 Ιουλίου 2017.

Τα ουρλιαχτά του Έλληνα τερματοφύλακα και ο σφαδασμός από τους πόνους στο χορτάρι, σηματοδοτούσαν την σοβαρότητα της κατάστασης. Άπαντες τότε έτρεξαν κατά πάνω του, για να δουν τι έπαθε και πως είναι, και η εικόνα ήταν σοκαριστική καθώς το δάχτυλο του διεθνούς γκολκίπερ κρεμόταν.

Ο Μπάρκας έκλαιγε από τους πόνους και το μέγεθος του τραυματισμού, ενώ ο Βινίσιους που είχε εμπλοκή στο συμβάν (πήγε να κλωτσήσει τη μπάλα ξανά στα δίχτυα μετά από γκολ, την ώρα που ο τερματοφύλακας έβαζε τα χέρια του να τη μαζέψει) δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του, δακρύζοντας και εκείνος για το κακό που άθελά του είχε προκαλέσει.

Αργότερα ο συμπαθέστατος ούτως ή άλλως Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανέβασε μια φωτογραφία του τότε συμπαίκτη του στα Social Media γράφοντας "είμαι πολύ λυπημένος για τον τραυματισμό σου, θα προσεύχομαι για την γρήγορη ανάρρωσή σου".

Αυτή τη φορά, ευτυχώς για τον Μπάρκα, ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός, ενώ πρόκειται για τον έτερο αντίχειρα. Ωστόσο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα καθώς το κάταγμα που υπέστη θέλει το χρόνο του και όχι πίεση για να παίξει με ειδικό νάρθηκα. Δεν χωράει ρίσκο που ενδεχομένως θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Μοιραία, ο διεθνής γκολκίπερ χάνει την ευκαιρία να παίξει βασικός σε ματς της Εθνικής με ισχυρούς αντιπάλους (ειδικά γι αυτό με την Ιταλία ανυπομονούσε, όπως και η ΑΕΚ λόγω παρουσίας πολλών σκάουτ), ενώ θα απουσιάσει και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", εκεί όπου το Φεβρουάριο του 2018, βασικός ήταν και πάλι ο Τσιντώτας, όπως αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Τσιντώτα βάλε γάντια, μπαίνεις

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *