ΑΕΚ: Πιέζει η Γουλβς για Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Πιέζει η Γουλβς για Ολιβέιρα

Ως τη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του βλέπει το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Γουλβς ο Νέλσον Ολιβέιρα, με την ΑΕΚ να περιμένει πρόταση από τους "λύκους". Πώς προσπαθεί ο ίδιος να επιτευχθεί η συμφωνία.

Η Γουλβς έχει κάνει ήδη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, ύψους 4.000.000 ευρώ, με την Ένωση να την έχει απορρίψει και την 6η ομάδα της βαθμολογίας της φετινής Premier League να είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, λίγο πιο κάτω από τη ρήτρα που έχει βάλει η Ένωση στον Πορτογάλο φορ.

Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ανατροπή και πέναλτι" με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο και Τάσο Νικολογιάννη στον Sport24 Radio 103,3, με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ να δίνει λεπτομέρειες από το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών αναφορικά με την κρούση της Γουλβς για τον στράικερ της Ένωσης.

"Η Γουλβς θέλει τον παίκτη. Την Κυριακή υπήρχε άνθρωπος του Μέντες στο ΟΑΚΑ και μετέφερε πρόταση της Γουλβς στους Ίβιτς και Μελισσανίδη για τον Ολιβέιρα, ύψους 4.000.000 ευρώ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζητούν τη ρήτρα που είναι στα 6.500.000 ευρώ που το 10% πηγαίνει στον παίκτη και απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της Κυριακής.

Ο παίκτης πιέζει την ΑΕΚ να τον δώσει, θέλει να πάει εκεί, το είχε στο μυαλό του και το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε η μεταγραφή. Είχε πει τότε πως "κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Αγγλία". Προέκυψε μάλιστα ενδιαφέρον και από ομάδα της Premier League.

Είναι η μεγάλη του επιθυμία να κάνει μία ακόμα προσπάθεια, να καθιερωθεί σε μεγάλο πρωτάθλημα και δη στην Premier League. Θέλει πάρα πολύ και με τον τρόπο του κάνει προσπάθεια να πείσει την ΑΕΚ να τον δώσει.

Ο ποδοσφαιριστής το βλέπει ως ευκαιρία, αυτό έχει στο μυαλό του. Από τα 6.500.000 ευρώ της ρήτρας, θα έμπαιναν 5.850.000 στα ταμεία τςη ΑΕΚ. Εκτιμώ λοιπόν πως αν ανέβει από τα 4 στα 5 εκατομμύρια ευρώ, η μεταγραφή θα γίνει και θα φύγει ο παίκτης.

Μιλάει με τον Ίβιτς ο Ολιβέιρα και προσπαθεί να μεταφέρει στην ομάδα ότι από τη στιγμή που ήρθε ευκαιρία, δεν θέλει να τη χάσει. Αυτή τη στιγμή ο Καρέρα προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τον βάλει να παίξει, για το αν είναι πνευματικά έτοιμος, γιατί αυτή τη στιγμή θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχει πρόταση από την Γουλβς. Εγώ δίνω πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Αν γίνει αυτό, έχει μπροστά της 9 ημέρες για να βγει στην αγορά για επιθετικό.

Το θέμα είναι πως η αγορά θα γνωρίζει πως η ΑΕΚ θα καίγεται για παίκτη και μάλιστα παίκτη επιπέδου Ολιβέιρα", ανέφερε μεταξύ άλλων στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Θέλει και τον Ολιβέιρα η Γουλβς

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *