ΑΕΚ: Το “μήνυμα” στον Κωστένογλου πριν από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Το "μήνυμα" στον Κωστένογλου πριν από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Κωστένογλου ανέλαβε την ΑΕΚ σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι και η διοίκηση μένει σταθερή στην άποψη και το πλάνο της, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση Βράνιες.

Παρότι η ΑΕΚ ταλαιπωρείται από προβλήματα στη γραμμή των κεντρικών αμυντικών, κανείς εκ των διοικούντων δεν έκανε… σκόντο στην τιμωρία του Βράνιες, ώστε να μπει ο Βόσνιος και να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/11, 19:30).

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την περίπτωση Κωστένογλου. Ο "Κωστέ" ανέλαβε την ΑΕΚ σε μία περίοδο που η μπάλα έκαιγε, σε μία φάση που η ομάδα θα έκανε (και κάνει ακόμα) το μεγάλο βήμα για να βγει από την χαώδη κατάσταση που άφησε πίσω του ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Στη συνέχεια, ο Ίλια Ίβιτς πήρε την απόφαση να μονιμοποιήσει τον Κωστένογλου, θεωρώντας τον πως είναι ο καταλληλότερος να βγάλει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα την Ένωση από τη δίνη του καλοκαιριού, να συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές, να μαζέψει τ' αποδυτήρια και να προχωρήσει στη σεζόν.

Και μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, Ίβιτς και διοίκηση ΑΕΚ δεν παρεκκλίνουν ούτε χιλιοστό από το πλάνο τους, σημειώνοντας μερικές ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως ο Κωστένογλου έχει την απόλυτη στήριξη του κλαμπ και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *