ΑΕΚ: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μαυροειδής

ΑΕΚ: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μαυροειδής

Μετά το πέρασμά του από τον Κολοσσό, ο Δημήτρης Μαυροειδής επέστρεψε στην ΑΕΚ με την οποία δεσμεύτηκε για την επόμενη διετία. Η Ένωση ανακοίνωσε την επάνοδο του 34χρονου σέντερ στην "οικογένειά του".

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει ξανά ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος συμφώνησε να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League το 2018.

Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 34χρονου σέντερ, ο οποίος δεσμεύτηκε για την επόμενη διετία (1+1), όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

"Ο Δημήτρης Μαυροειδής (34χρ., 2μ.10) υπέγραψε σήμερα (16/08) διετές (1+1) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» και θα ενισχύσει την προσπάθεια για αναρρίχηση στην κορυφή, που αποτελεί μονόδρομο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκεί σ’ ετούτη την αναφορική πορεία ο κόσμος να σταθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό της", επισημαίνει η ΚΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης για μία τριετία (2015-'18), ενώ πέρσι με τα χρώματα του Κολοσσού είχε 11.1 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο στην Basket League. Παρεμπιπτόντως, με τη φανέλα των θαλασσί αναδείχθηκε MVP του α' γύρου του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *