ΑΕΚ: Χάνει Παναιτωλικό ο Κρίστισιτς, εκτός με Παναθηναϊκό και Άρη ο Σιμόες

ΑΕΚ: Χάνει Παναιτωλικό ο Κρίστισιτς, εκτός με Παναθηναϊκό και Άρη ο Σιμόες

Ο Νέναντ Κρίστισιτς αποβλήθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και θα απουσιάσει από το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (05/02, 17:00), ενώ ο Αντρέ Σιμόες συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Η ΑΕΚ απέδρασε με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου για την 22η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε σε τροχιά τρίτης θέσης. "Χρυσός" σκόρερ για την Ένωση ο Νέναντ Κρίστισιτς στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σέρβος μέσος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, έχοντας δημιουργήσει μία εξαιρετική τριάδα στο κέντρο με τους Αντρέ Σιμόες και Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ωστόσο, ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (05/02, 17:00) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, καθώς ο 29χρονος χαφ αποβλήθηκε εσκεμμένα στις καθυστερήσεις προκειμένου να μην απουσιάσει από τα δύο προσεχή παιχνίδια του πρωταθλήματος λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών. Αντίθετα, στα κρίσιμα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη για το πρωτάθλημα θα λείψει ο Σιμόες που συμπλήρωσε κι εκείνος επτά κίτρινες κάρτες.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ, οι ομάδες δεν μπορούν να επιλέξουν σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους οι ποδοσφαιριστές αν συμπληρώσουν κάρτες με το πέρας της 22ης αγωνιστικής και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "A modo mio" του Καρέρα
Η βαθμολογία της Super League μετά τo Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – ΑΕΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Λιβάγια
Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1: Απόδραση από το Περιστέρι με Κρίστισιτς

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *