Ακολουθεί Βίγια ο Νταφ!

34Μετά τον Νταβίντ Βίγια, η Μέλμπουρν Σίτι φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση του Ντάμιεν Νταφ!Τη δεύτερη ιστορική της μεταγραφή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Μέλμπουρν Σίτι, ύστερα από εκείνη του Νταβίντ Βίγια.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Αυστραλίας μετά την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) του Ισπανού επιθετικού παρουσιάζεται να είναι κοντά στον Ντάμιεν Νταφ.

Ο πρώην άσος Μπλάκμπερν, Τσέλσι, Νιούκαστλ και Φούλαμ φέρεται να έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Μελβούρνης, όντας ελεύθερος από τους Λονδρέζους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε έναν παίκτη της ποιότητας και της εμπειρίας του Ντάμιεν γι’ αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει ποιότητα διεθνούς επιπέδου στον αγωνιστικό χώρο κι επίσης θα είναι σπουδαίο επαγγελματικό παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες μας. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και έχει υπάρξει σπουδαίος παίκτης και σε διεθνές επίπεδο (σ.σ. αποχώρησε από την εθνική Ιρλανδίας τον Αύγουστο του 2012). Έρχεται σε μας κατευθείαν από την Πρέμιερ Λιγκ και τη Φούλαμ, επομένως αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο απέναντι σε κορυφαίες ομάδες και κορυφαίους παίκτες», τόνισε ο τεχνικός της Μέλμπουρν Σίτι, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *