Αλ. Τσίπρας: Ανάσα αξιοπρέπειας η 13η σύνταξη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε απόψε τον κ. Μητσοτάκη ότι «έχει ένα πρόγραμμα που είναι πιο σκληρό και από αυτό του ΔΝΤ και το πρόγραμμα αυτό θέλει να εφαρμόσει αν αναλάβει την εξουσία».

Σχολιάζοντας την κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα επιδόματα είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει τι είναι τα 100 και τα 200 ευρώ, ούτε να παίρνει κάποιος 300 ευρώ το μήνα».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα της κυβέρνησης και δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί μόλις μπορέσαμε δώσαμε τη 13η σύνταξη, μια ανάσα αξιοπρέπειας». Ειδικά για τους αγρότες σημείωσε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχη για να προστατεύσει το εισόδημα τους.

«Η προηγούμενη τετραετία ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο σε δυσμενείς συνθήκες, το δεύτερο ημίχρονο θα σκοράρουμε και θα παίξουμε τη μπάλα που γνωρίζουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

«Θέλουμε η μεγάλη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου να δώσει μήνυμα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ότι τελειώσαμε πια με τις πολιτικές της λιτότητας, τελειώσαμε πια με το να ορίζουν τεχνοκράτες πάνω από το κεφάλι μας, πως θα κατανείμουμε τον πλούτο και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Και από εδώ και πέρα μια κυρίαρχη κυβέρνηση, με τη στήριξη του λαού θα προχωρήσει και σε άλλα βαθύτερα φιλολαϊκά μέτρα, από την επόμενη μέρα και για την επόμενη τετραετία», επισήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *