Αναβολών συνέχεια στο Ρίο

178Τα προβλήματα δεν σταματούν για τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο αφού το test event για το τένις θα διεξαχθεί τέσσερις μήνες αργότερα.

Οι Βραζιλιάνοι κάνουν πραγματικά ό,τι μπορούν για να δικαιώσουν όσους φοβούνται για το εάν θα είναι έτοιμοι για να φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι τους 2016. Οι προετοιμασίες στο Ρίο συνεχίζονται αλλά όχι με τους ρυθμούς που θέλουν.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ των καθυστερήσεων αφορά τα γήπεδα του τένις.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα το test event δεν θα διεξαχθεί τον Αύγουστο αλλά τον Δεκέμβριο. Την ανακοίνωση έκανε ο αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Ζουάν Μάργκετς.

“Θέλαμε να γίνει τον Αύγουστο, ακριβώς ένα χρόνο πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων στο Ρίο ώστε να υπάρχουν οι ίδιες καιρικές συνθήκες. Αυτό δεν ήταν εφικτό και είπαμε να το κάνουμε ένα – δύο μήνες αργότερα. Τελικά προτείναμε να γίνει η διοργάνωση το Δεκέμβριο αφού νωρίτερα υπάρχουν άλλες διοργανώσεις” τόνισε αρχικά..

Σε ερώτηση που του έγινε για το λόγο της αναβολή αρκέστηκε να δηλώσει: “Οι εργασίες στα γήπεδα του τένις προχωρούν όπως είχαν σχεδιαστεί και δεν υπάρχουν καθυστερήσεις”.

Υπενθυμίζουμε ότι θα φτιαχτούν τρία βασικά γήπεδα με το κεντρικό να έχει 10.000 θεατές, το δεύτερο 5.000 θεατές και το τρίτο 2.500 θεατές. Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση να αναφέρουμε ότι έχει οριστεί έπαθλο ύψους 18.300 ευρώ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *