Ανησυχία για Σμαρτ στους Σέλτικς

Ανησυχία για Σμαρτ στους Σέλτικς

Ο Μάρκους Σμαρτ τραυματίστηκε στα πλευρά και στους Σέλτικς υπάρχει φόβος ότι ενδεχομένως να μείνει μερικές ημέρες εκτός δράσης και να απουσιάσει από κάποια παιχνίδια του πρώτου γύρου των playoffs.

Οι Σέλτικς κάθονται ξαφνικά σε… αναμμένα κάρβουνα από το πουθενά. Ο λόγος είναι οι πόνοι που αισθάνεται ο Μάρκους Σμαρτ στα πλευρά του, γεγονός που ενδέχεται να τον αφήσει εκτός δράσης για μερικές ημέρες. Με τα playoffs όμως να ξεκινούν στις 13 Απριλίου, αυτές οι μέρες απουσίας μπορεί να σημαίνουν ότι θα χάσει κάποιον ή κάποιους αγώνες!

Ο δυναμικός γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Μάτζικ (ήττα με 108-116) και αποχώρησε, αφού ήταν εμφανές πως πονούσε. Τα καλά νέα είναι πως το πρόβλημα φαίνεται να είναι μυϊκό (πιθανότατα τράβηγμα) και δεν έχει σπάσει κάποιο πλευρό, ωστόσο η ανησυχία είναι ίδια.

Οι Σέλτικς είναι η μοναδική ομάδα στην Ανατολή που ξέρει τον αντίπαλό της στα playoffs, αφού αυτή θα είναι οι Πέισερς.

Την φετινή σεζόν ο Σμαρτ έχει 8.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 27.5 λεπτά συμμετοχής, με τη πραγματική του συνεισφορά ωστόσο να μην φαίνεται εκεί, αλλά στην άλλη πλευρά του παρκέ, αφού είναι ο καλύτερος αμυντικός της Βοστώνης.

AP Photo/Rich Pedroncelli

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *