Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να ψάχνω για γόνατα στο… eBay»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μιλγουόκι Μπακς και κόντρα στους Μάτζικ, οδηγώντας την ομάδα του στο 6-0 στις νίκες, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αγωνιστεί σε όλο το ματς, γεγονός που είναι… απαραίτητο, όπως δήλωσε μετά το ματς και ο ίδιος.

Για τον χρόνο του στο παιχνίδι με τους Μάτζικ μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς τα λίγο πάνω από 20 λεπτά που αγωνίστηκε, εξέπληξαν αρκετό κόσμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η απάντηση του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς όμως, ήταν… αφοπλιστική και έδειξε τη διαχείρηση που σκοπεύει να κάνει για εκείνον και ο νέος προπονητής του στα ελάφια.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο
«Δέχθηκα χτύπημα στο κεφάλι. Προσπάθησα να κάνω μπλοκ και έπεσα κάτω. Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά πρέπει να προσέχω μετά από αυτό. Κάναμε τεστ στην 2η και 3η περίοδο. Θυμάμαι το χτύπημα. Είμαι καλά όμως».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Όταν φτάσω τα 40, αποσυρθώ και κοντράρομαι με τα παιδιά μου, θα έχω ακόμα τα γόνατα μου. Δεν θέλω να ψάχνω για γόνατα στο… eBay».

«It’s important, I know when I’m 40 and I’m retired I’m going to be able to chase my kids…I’m not going to have to look for knees on ebay.»

Giannis on playing less minutes and tonight’s win: pic.twitter.com/24BxfGnllO

— Milwaukee Bucks (@Bucks) October 28, 2018

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *