Αντρέ Σιμόες: “Αλλάξαμε ψυχολογία”

Αντρέ Σιμόες: "Αλλάξαμε ψυχολογία"

Ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, Αντρέ Σιμόες σε δηλώσεις του πριν από το ματς μίλησε για την Ένωση και το ρόλο που έπαιξε η αλλαγή προπονητή. Παράλληλα, τόνισε ότι θέλει να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα.

Στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube μίλησε ο υπαρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος που λόγω τραυματισμού δεν θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του έχει αλλάξει ψυχολογία μετά από την αλλαγή προπονητή.

Σημείωσε επίσης ότι θέλει να μείνει πολλά χρόνια στην Ένωση, ενώ παράλληλα ανέλυσε το ντέρμπι λέγοντας ότι οι νταμπλούχοι δεν είναι όπως πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες:

Για την ΑΕΚ: "Εχουμε πολλές αλλαγές. Πρώτα απ’ όλα, αλλάξαμε προπονητή. Είναι προφανές ότι αλλάξαμε ψυχολογία, τον τρόπο που παίζουμε. Η αυτοπεποίθησή μας ήταν λίγο χαμηλή πριν και είχαμε αυτή την καλή αλλαγή. Τώρα είχαμε 4 νίκες στη σειρά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και για το παιχνίδι της Κυριακής".

Για τον ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι στατιστικό και φυσικά είναι καλό γι’ αυτούς, αλλά χρειάζεται να δούμε πως είναι τώρα και πώς είναι στην εφετινή σεζόν. Νομίζω ότι δεν είναι όπως ήταν πέρυσι. Έχουν κάποια προβλήματα και βέβαια έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα".

Για τον κόσμο της Ένωσης: "Είναι πολύ καλό να έχουμε τους οπαδούς με το μέρος μας. Μας βοήθησαν πολύ και μας έδειξαν πόσο αγαπούν την ομάδα. Και εμείς πρέπει να τους δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Οπότε, νομίζω ότι έχουμε μία καλή σχέση και πρέπει να τους δώσουμε κάτι πίσω. Πρέπει να τους δώσουμε τη νίκη, όπως έγινε και στα προηγούμενα 4 παιχνίδια".

Για τους στόχους της ομάδας του: "Πάντα στην ΑΕΚ έχουμε τον ίδιο στόχο: να νικάμε σε όποια διοργάνωση συμμετέχουμε. Είμαστε στο Κύπελλο, είμαστε στο πρωτάθλημα, φυσικά τώρα είμαστε έξω από το Europa League. Αυτό μας λείπει και αποτύχαμε βέβαια, αλλά έχουμε δυο διοργανώσεις που πάντα όταν παίζουμε στην ΑΕΚ, θέλουμε να νικάμε".

Για το όνειρό του: "Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να παίζω όπως παίζω εδώ κάθε μέρα. Να βοηθάω την ομάδα, να απολαμβάνω αυτήν την υπέροχη χώρα και αυτή την ομάδα που έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Είχα πολλά όνειρα όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου να παίξω σε κάποια πρωταθλήματα, να παίξω για την εθνική ομάδα, αλλά τώρα δεν είναι σημαντικά. Το σημαντικό είναι να έχω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και ότι θέλω να μείνω εδώ πολλά χρόνια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *