Αντρικό στύλ: Τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο σύγχρονος άντρας

Το ντύσιμο και το στυλ κάθε άντρα είναι αδιάσειστο στοιχείο για την αυτοπεποίθηση του. Αν είναι υπερβολικά φροντισμένοι ή ατημέλητοι αυτό σημαίνει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ότι:

1. α) Η ντουλάπα του πρέπει να περιέχει τα παρακάτω ανδρικά ρούχα: Δυο καλοραμμένα τζιν ένα σε μπλε χρώμα και ένα σε γκρι με απαλά ξεβάμματα, ένα μαύρο παντελόνι κουστουμιού, μια φόρμα από αδιάβροχο υλικό σε σκούρο χρώμα (όχι αυτές που γυαλίζουν με την ρίγα στο πλάι), μια βερμούδα σε ανοιχτή γκρι ή μπεζ απόχρωση, (που δεν θα την φοράτε ΠΟΥΘΕΝΑ πέρα από την παραλία). β) Τρεις μπλούζες τύπου Polo, σε χρώματα που να σας ταιριάζουν. Δηλαδή οι μελαχρινοί σε αποχρώσεις του μωβ, μπλε, γκρι, πράσινο, οι πιο ανοιχτόχρωμοι κοραλλί, κίτρινο, μπεζ κτλ. Τουλάχιστον ένα μαύρο πουκάμισο, ένα γιλέκο ή καζάκα, ένα ακόμα πουκάμισο με διακριτική ρίγα σε έντονο χρώμα. γ) Επένδυσε σε ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, σε μια καλαίσθητη ζώνη (όχι αυτή με την πλακάτη αγκράφα, την έχουν όλοι) και σε ένα ζευγάρι ματ δερμάτινα παπούτσια.

2. Εστίασε σε ένα έντονο στοιχείο πάνω σου και στην συνέχεια παίξε με ουδέτερα κομμάτια.

3. Κάποια κομμάτια πρέπει να είναι σεταρισμένα, όπως ένα ολόκληρο κουστούμι και ένα ενιαίο αθλητικό σετ, που θα σε βγάλουν πολλές φορές από την δύσκολη θέση.

4. Προτίμησε την ποιότητα και όχι την ποσότητα, διότι οι καλές ραφές και η καλή ποιότητα των υλικών σώζει την κατάσταση, ακόμα και αν το ρούχο κάπου τσαλακωθεί. Καταπολέμησε δηλαδή την τάση: ΄΄Να έχω δυο τρία΄΄. Ένα και πολύ καλό, το οποίο θα φροντίζεις να το διατηρείς και σε καλή κατάσταση.

5. Ένα ζευγάρι σκούρα αθλητικά, ένα casual ζευγάρι, και ένα ζευγάρι ματ δερμάτινα παπούτσια αρκούν. Αλλά να διατηρούνται καθαρά, βαμμένα και καινούργια. Θα τα βρεις στο rovo.gr.

6.Οι κάλτσες στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια και προτίμησε τις χαμηλες μεχρι τον αστράγαλο.

7. Μακριά από τα αμάνικα μπλουζάκια όσο γυμνασμένα χέρια και αν έχεις!

8. Αν φοράτε ήδη μεγάλο νούμερο και δεν θέλετε να φαίνονται τεράστια τα πόδια σας, αποφύγετε τα λευκά αθλητικά, που γενικά είναι εκτός μόδας.

9. Απόφυγε το λάθος νούμερο στα ρούχα. Φαρδιά ή στενά ρούχα, δεν σε κολακεύουν.

10. Τα φουσκωτά μπουφάν και ειδικά σε έντονα χρώματα είναι κατάλοιπο των 90’s,οπότε ας μείνουν εκτός γκαρνταρόμπας.

11. Χρησιμοποίησε τα παπούτσια του μπάσκετ, μόνο εντός γηπέδου.

12. Δεν έχει σημασία αν θα πας μόνο μέχρι το super market ή αν διαλέγεις πιτζάμες. Εκεί είναι η διάφορα: Στο να είσαι φροντισμένος.

13. Φρόντισε τα ρούχα να είναι καθαρά και άψογα σιδερωμένα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *