Απίστευτο περιστατικό: Αφρικανός έφαγε το εισιτήριο κυρίας σε αστικό λεωφορείο! Διαβάστε γιατί αλλά και τι συνέβη όταν μπήκε… ο ελεγκτής!

12Ένα δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη σε αστικό λεωφορείο περιέγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ελεάννα Ιωαννίδου…
Πρόκειται για περιστατικό ανάμεσα σε επιβάτη αφρικανικής καταγωγής και κυρία μέσης ηλικίας, η οποία επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά κατά του πρώτου. Διαβάστε την περιγραφή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

“Μόλις μπαίνει στο λεωφορείο επιβάτης αφρικανικής καταγωγής, κυρία μέσης ηλικίας αρχίζει να διαμαρτύρεται, φωνάζοντας “ο μαύρος δεν έχει εισιτήριο”. ‘Έχω κάρτα” αντιδράει αμέσως αυτός, μα η κυρία δεν τον πιστεύει, ενώ οι γύρω επιβάτες δυσανασχετούν με τη ρατσιστική εμμονή της: “εμάς γιατί δεν μας ρωτάς αν έχουμε εισιτήριο;”. “Θα σου δείξω την κάρτα μου, αν μου δείξεις το εισιτήριό σου”, της λέει αυτός. Η κυρία βγάζει το εισιτήριο κι ο συνομιλητής της αμέσως το αρπάζει και το τρώει. Έξαλλη αυτή, σκασμένο στα γέλια το λεωφορείο.

Στην αμέσως επόμενη στάση ανεβαίνει ελεγκτής. Ο επιβάτης αφρικανικής καταγωγής του επιδεικνύει την κάρτα απεριορίστων διαδρομών του. Έρχεται η σειρά της εν λόγω κυρίας. Του λέει “δεν έχω εισιτήριο, μου το έφαγε ο μαύρος!” “Τόσα χρόνια ελεγκτής, πρώτη φορά ακούω τέτοια απίθανη δικαιολογία”, της απαντά αυτός. “Έχω μάρτυρες, ρωτήστε τους γύρω.” “Αν είναι δυνατόν, μάλλον δεν στέκει καλά η κυρία”, πετάγεται ένας άλλος επιβάτης κι οι υπόλοιποι συμφωνούν.

Συμπέρασμα πρώτο: η κυρία αυτή πλήρωσε πρόστιμο γιατί ήταν ρατσίστρια. Μάλλον θα το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει.

Συμπέρασμα δεύτερο: ο ρατσισμός αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, όταν αντιμετωπίζεται έξυπνα και συλλογικά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. ΔΩΡΑ

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    Reply
  2. satmatrix

    Θα ηταν πιο πιστευτο αν λεγατε οτι ο μαυρος μπηκε λαθραια!!!!!
    Αλλα σιγουρα η λαιλαπα των λαθρο αντιμετωπιζεται εξυπνα και συλογικα!!
    Και εν παση περιστωση οποιος γουσταρει αραπικο η μαυρο φυστηκι μπορει πολυ ευχαριστως να μεταναστευσει!!
    Η Ελλαδα ανηκει πρωτα απο ολα στους ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτους που οι προγονοι τους εχουν χυσει αιμα για την υπερασπιση αυτης της δυσμοιρης Πατριδας μας!!!!.
    και φυσικα ΟΧΙ στους ισλαμοφασιστες
    και φυσικα ΟΧΙ στους υπανθρωπους που στις Πατριδες τους σφαζουν οποιονδηποτε ειναι κατα αυτους αλλοθρησκος!!!!!
    Τον πρωτο λογο πρεπει να τον εχει η εργατια οι μικρομεσαιοι Ελληνες συμπολιτες μας οι αποροι οι φτωχοι και ουτ το καθ εξης!!!!!!!!!!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ………………………..
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν !!!!!!!!

    Reply
  3. paylos

    ωραια μας επεισες. το αλλο ανεκδοτο το ξερεις,η μυρτω μονη της επεσε δεν την χτυπησε πακιστανος, α και ο κανταρης αυτοκτονησε δεν τον εσφαξαν αλλοδαποι. α τι συκοφαντιες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *