Απίστευτο συμβάν: Παραλίγο να τον αποκεφαλίσει με ανάποδο ψαλίδι! [βίντεο]

27Μία τρομακτική σκηνή έλαβε χώρα στη διάρκεια  της Κασίβα Ρεϊσόλ με την Βεγκάλτα Σεντάι για την 2η αγωνιστική του ιαπωνικού πρωταθλήματος.

Σε κάποια στιγμή  σε μία επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων  που κέρδισαν φάουλ έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή μεταξύ των παικτών της  Κασίβα που είχαν πάρει θέση εντός της τελευταίας ήταν και ο αμυντικός Νταϊσούκε Σουζούκι που επιχείρησε να πιάσει  από καλή θέση κεφαλιά. Όμως την ίδια στιγμή την μπάλα διεκδίκησε και ο αμυντικός της Βεγκάλτα Νοάκι Ισικάβα που επέλεξε να διώξει με ανάποδο ψαλίδι το οποίο είχε  ως αποτέλεσμα  να …φιλοδωρήσει τον αντίπαλο του με μία γερή κλωτσιά στο κεφάλι.
Αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος ο Σουζούκι μπροστά στα έντρομα βλέμματα παικτών των δύο ομάδων και θεατών φυσικά. Τελικά φαίνεται ότι ευτυχώς η κλωτσιά δεν ήταν απόλυτα …εύστοχη ή το κεφάλι του θύματος είναι αρκετά σκληρό καθώς ο τελευταίος συνήλθε γρήγορα  από την οδυνηρή αυτή εμπειρία και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες  όχι απλά συνέχισε το παιχνίδι το οποίο έληξε δίχως νικητή (1-1) αλλά και ήταν αυτός που ισοφάρισε για την γηπεδούχο ένα λεπτό πριν από το φινάλε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *