Απαλλαγείτε από τους κάλους στα πόδια με αυτή την απλή συνταγή

Απαλλαγείτε από τους κάλους στα πόδια με αυτή την απλή συνταγή

Οι Κάλοι είναι ένας πραγματικός «εφιάλτης». Η εμφάνισή τους επηρεάζεται από την ακατάλληλη διατροφή, ουρική αρθρίτιδα, φορώντας άβολα παπούτσια, κακό μεταβολισμό, γρίπη, ρευματικές μόλυνσεις και την αμυγδαλίτιδα.

Συνταγή για την αντιμετώπιση των κάλων:

Πριν περιγράψουμε την συνταγή, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πρέπει να την προετοιμάσετε το βράδυ.

Βάλτε μια κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φύλλα δάφνης σε ένα μπολ και ρίξτε 300 ml νερό πάνω τους.
Μαγειρέψτε το μείγμα για 5 λεπτά και αφήστε το ακίνητο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σουρώνουμε το μείγμα το επόμενο πρωί και πιείτε μικρές γουλιές κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Θυμηθείτε να μην πιείτε όλο το μείγμα με τη μία!
Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για τις επόμενες τρεις ημέρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει ένα δροσερό ποτό κάθε βράδυ. Μετά από αυτές τις τρεις ημέρες που έχουν περάσει, περιμένετε για μια εβδομάδα για να περάσει και να επαναλάβετε ξανά ολόκληρη τη θεραπεία.

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία αν ουρείτε πάρα πολύ συχνά. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα καλό σημάδι, επειδή το αλάτι στο σώμα, επιτέλους έχει αρχίσει να διαλύεται. Με τον τρόπο αυτό ερεθίζει την ουροδόχο κύστη.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι αισθητά μετά από 10 ημέρες.

Θα νιώσετε ανακούφιση και ο πόνος στις αρθρώσεις τελικά θα εξαφανιστούν.

Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να διαρκέσει για περίπου 2 μήνες, και τα κότσια θα εξαφανιστεί εντελώς. Από επιστημονικής πλευράς, με τον όρο κότσι ή πιο σωστά βλαισό μεγάλο δάκτυλο, αναφερόμαστε στην διόγκωση της άρθρωσης του μεγάλου δακτύλου του ποδιού.
Σχηματίζεται τόσο από τα οστά του πρώτου δακτύλου όσο και από τον ορογόνο θύλακο που καλύπτει την πρώτη μεταταρσοφαλλαγγική άρθρωση.

Πάρτε 5 μεγάλα φύλλα δάφνης, τα τρίβουμε λεπτά και περιχύνουμε πάνω από 100 ml από 96% αλκοόλ. Αφήστε το να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα.
Εφαρμόστε αυτήν την θεραπεία πάνω στο κότσι, αλλά πριν το κάνετε αυτό, βυθίζετε τα δύο πόδια σας σε 3 λίτρα ζεστό νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα.
Στεγνώστε καλά τα πόδια σας και βάλτε το φάρμακο. Ο συνδυασμός του ιωδίου και της ασπιρίνης λειτουργεί στη θεραπεία των κάλων, πόνο στις αρθρώσεις και άλλες αναπτύξεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *