Απαλλαγείτε από το Φούσκωμα και τα Αέρια με αυτή την Καταπληκτική Συνταγή.

1Το φούσκωμα, τα αέρια, και η κατακράτηση υγρών είναι από τη μια ανεπιθύμητα, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και ντροπιαστικά σε κοινωνικές περιστάσεις.
Αυτές οι παθήσεις μπορεί να προκαλούνται από διάφορες αιτίες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η αιτία είναι η κατακράτηση νερού λόγω της διατροφής.

Αν καταναλώνετε τροφές με υψηλό νάτριο, το σύστημα σας κρατάει το νερό για να προλάβει την αφυδάτωση. Επιπλέον, μερικά φάρμακα και κάποια αντισυλληπτικά μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικά ποσοστά νερού στο σώμα.
Τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό το πρόβλημα συνήθως επιδεινώνεται, αλλά ο συνδυασμός τροφών πλούσιων σε νερό μπορεί να σας βοηθήσει να διώξετε τα επιπλέον υγρά και να αποτοξινώσετε το πεπτικό σας σύστημα.
Επίσης, η αδράνεια μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση υγρών και πρήξιμο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κινείστε.

Στο παρακάτω βίντεο, η κοπέλα φτιάχνει μια εύκολη, νόστιμη και υγιεινή συνταγή χυμού που βοηθά να περιοριστεί το πρήξιμο και τα αέρια. Η νόστιμη συνταγή της θα σας βοηθήσει να τα καταπολεμήσετε γρήγορα.

Η συνταγή περιέχει καρπούζι, αγγούρι, λεμόνι και σέλινο. Πίνετε το συχνά για να κρατάτε το σώμα σας σε μια φυσική κατάσταση χωρίς επιπλέον υγρά και τοξίνες.

Απολαύστε!

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *