Αποδεσμεύουν τον Καντέρ οι Νικς, έδωσαν τον Μπερντ οι Σέλτικς

Αποδεσμεύουν τον Καντέρ οι Νικς, έδωσαν τον Μπερντ οι Σέλτικς

Μένει ελεύθερος ο Ενές Καντέρ, τον οποίο κοιτάζουν οι Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστώνης άνοιξε μάλιστα θέση στο ρόστερ της, δίνοντας τον Τζαμπάρι Μπερντ στους Χοκς.

Ο Ενές Καντέρ θεωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες "ξένο σώμα" για τους Νικς, οι παράγοντες των οποίων έκαναν προσπάθεια να τον παραχωρήσουν μέσω ανταλλαγής, ωστόσο δεν βρήκαν ενδιαφερόμενους και τώρα αναγκάζονται να τον πληρώσουν για να τον αποδεσμεύσουν ίσως και στη διάρκεια της Πέμπτης (7/2). Ο Τούρκος σέντερ θα έχει αρκετές προτάσεις από τη στιγμή που θα βουτήξει στη δεξαμενή των free agents, με τους Σέλτικς να έχουν ήδη ενδιαφερθεί για εκείνον.

Η ομάδα της Βοστώνης φρόντισε, μάλιστα, να ανοίξει μια θέση στο ρόστερ της καθώς έστειλε τον Τζαμπάρι Μπερντ στους Ατλάντα Χοκς, πριν τα "Γεράκια" τον αποδεσμεύσουν για να του δώσουν την ευκαιρία να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει έναν καλύτερο ρόλο. Μένει να δούμε αν αυτή τη θέση στους Σέλτικς θα την πάρει ο Καντέρ ή κάποιος άλλος από τους πολλούς ποιοτικούς free agents που θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες στην αγορά της Λίγκας.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *