“ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΤΟ ISIS XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ, ΩΣ ΤΟΝ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

1Οι Τζιχαντιστες του isis, “απλωνουν” στο διαδίκτυο φωτογραφίες του μονοφθαλμου μωρού και ισχυρίζονται ότι είναι ο Masih ad-Dajjal – το ισλαμικό ισοδύναμο του αντι-Χριστου. Οι μαχητές χρησιμοποιούν τις εικόνες του βρέφους ως εργαλείο, υποστηρίζοντας ότι… η γέννηση του παιδιού προαναγγέλλει την Αποκάλυψη, και το τέλος του κόσμου.

Οι φωτογραφίες έχουν κεντρισει εκατοντάδες χιλιάδες κοσμου άλλες τόσες απόψεις.Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως αυτό το μωρό γεννήθηκε στη Βολιβία, οι μαχητές του ΙΚ όμως ισχυρίζονται όμως πως το παιδί γεννήθηκε στο Ισραήλ.

Αποκαλυπτική προπαγάνδα

Οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι η αποκαλυπτικές εικόνες είχαν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν από την Isis σε προπαγανδιστικές εκστρατείες της, και υπήρξε μια απότομη αύξηση στη συσπείρωση του.

Το Χαντίθ, ένα βιβλίο που αποδίδεται στον Μωάμεθ (PBUH), υποστηρίζει ότι το τέλος του κόσμου θα προανήγγειλε από τη γέννηση του ad-Dajjal (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ)

Σύμφωνα με το κείμενο, ο ad-Dajjal θα εμφανιστεί κοντά στο Ιράν και τη Συρία σε μια εποχή που η ομοφυλοφιλία και η χρήση ναρκωτικών έχει επικρατήσει.

Προβλέπει ότι θα οδηγήσει έναν στρατό των 70.000 Εβραίων σε πόλεμο εναντίον ενός στρατού των δικαίων και ο πολεμιστής θα ονομάζεται Μαχντί.

Οι “δίκαιοι” προβλέπεται να δώσουν νικηφόρα στη μάχη, και να κυβερνήσουν τον κόσμο μέχρι την Ημέρα της Κρίσης, όταν θα ανέβουν στον ουρανό, και όλοι οι άλλοι θα είναι καταδικασμένοι.

Θρησκευτικές δικαιολογίες Isis »

Ο “Issa (ο Ιησούς) θα έρθει εδώ κάτω, και al-Dajjal θα βγει από εδώ, είναι η γη των επών και η γη της ανάστασης», δήλωσε ο ηγέτης της Τσετσενίας…

 

 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *