Από τους Κλίπερς στους Γουίζαρντς ο Τζόνι Ρότζερς

Από τους Κλίπερς στους Γουίζαρντς ο Τζόνι Ρότζερς

Ο Τζόνι Ρότζερς θα μετακομίσει από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον, καθώς συμφώνησε με τους Γουίζαρντς για διοικητικό πόστο.

Από το Λ.Α. στην Ουάσινγκτον, με… ενδιάμεση στάση τον Βόλο! Αυτή είναι η διαδρομή που θα κάνει ο Τζόνι Ρότζερς, μέχρι πρότινος διευθυντής scouting των Κλίπερς, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Βόλο για το Eurobasket U18. Ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προσλήφθηκε από τους Γουίζαρντς ως αντιπρόεδρος προσωπικού σύμφωνα με τον Έιντριαν Γουοτζναρόβσκι του ESPN.

Ο Ρότζερς μόνο άγνωστος δεν είναι στον Σκοτ Μπρουκς. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στο πανεπιστήμιο Καλιφόρνια Ιρβάιν την διετία 1984-86, πριν ο Ρότζερς επιλεγεί στο No. 34 του Draft του ΝΒΑ και αρχίσει επαγγελματική καριέρα. Ο κοκκινομάλλης πάουερ φόργουορντ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το 1997 και έπαιξε εν συνεχεία στον Παναθηναϊκό από το 1999 μέχρι το 2002.

Αποσύρθηκε από το μπάσκετ το 2004 ως παίκτης της Γέιδα. Τα επόμενα χρόνια συνεργάστηκε με την EuroLeague, μέχρι να αναλάβει θέση στο τμήμα scouting των Κλίπερς.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *