Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Βάργκας

1Μία πολύ αξιόλογη και συνάμα αρκετά δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή εξετάζουν το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Χουάν Μανουέλ Βάργκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Περουβιανός εξτρέμ, γνωστός και ως «Loco» (τρελός), αρέσει πολύ στους Θεσσαλονικείς και θα μπορούσε να αποτελέσει μία ποιοτική λύση για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Την περσινή σεζόν με τον ιταλικό σύλλογο είχε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (ενώ είχε 4 γκολ και 1 ασίστ) και σε ένα από τα παιχνίδια που έπαιξε είχε σκοράρει μέσα στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» κινούνται για την απόκτηση και ενός τερματοφύλακα, αφού από την περσινή ομάδα αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Παναγιώτης Γλύκος και στη συνέχεια υπάρχουν ο Μελισσάς που ήταν δανεικός οι νεαροί Σολεϊμέζογλου (Κ20) και Σιαμπάνης (Κ17) της ομάδας.

Το όνομα που έχει ακουστεί περισσότερο είναι εκείνο του Οτσόα, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τελικά ο Πλετίκοσα και στα υπ’ όψιν είναι και ο Ίζακσον.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *