Αρνητικό ρεκόρ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι 55 πόντοι του Ολυμπιακού

Αρνητικό ρεκόρ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι 55 πόντοι του Ολυμπιακού

Το χειρότερο βράδυ της ιστορίας του στο ΣΕΦ έζησε το βράδυ της Πέμπτης (31/1) ο Ολυμπιακός, καθώς οι 55 πόντοι είναι οι λιγότεροι που έχουν πετύχει σε αυτό το γήπεδο οι Πειραιώτες.

Άσχημο βράδυ το βράδυ της Πέμπτης (31/1) για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε "καθαρά" στο γήπεδό του από την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και γνώρισε μερικές ακόμη "ήττες" στο ματς για την 21η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

Οι 55 πόντοι που πέτυχε η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ συνιστούν ισοφάριση της χειρότερης επίδοσης της ομάδας του Πειραιά σε εντός έδρας αγώνα, καθώς 55 είχε πετύχει και στις 10 Απριλίου του 2003 απέναντι και πάλι στη Μπαρτσελόνα.

Αυτή η επιθετική επίδοση είναι, πάντως, αρνητικό ρεκόρ για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς η προ δεκαεξαετίας αναμέτρηση με τους Καταλανούς είχε διεξαχθεί στο κλειστό του Κορυδαλλού εξαιτίας των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Συνολικά στην ιστορία των ερυθρόλευκων στην EuroLeague, αρνητική επίδοση παραμένουν οι 51 πόντοι στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα στις 3/11/2017 και οι επίσης 51 πόντοι στην αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο στις 9/1/2014.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *