Αστέρας – Βόλος 0-0: “Σούπα” για την βροχή στην Τρίπολη

Αστέρας – Βόλος 0-0: "Σούπα" για την βροχή στην Τρίπολη

Σε ένα κακό παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή ο Αστέρας με τον Βόλο έμειναν στο 0-0 παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 57' λόγω αποβολής του Τασουλή.

Γρήγορα θα ξεχαστεί η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Βόλο η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να μπει κάποιο τέρμα. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές φάσεις στον αγώνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 57' λόγω αποβολής του Τασουλή.

Ο Βόλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πιο αμυντικό προσανατολισμό, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης ήταν σαν να μην έγιναν ποτέ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως επί της ουσίας καταγράψαμε μόλις μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες. Για την ακρίβεια στο 40' μετά από σέντρα του Ριέρα ο Αουρέγκι πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Τι είδαμε στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο; Ο Αστέρας είχε σχεδόν συνέχεια την μπάλα στα πόδια του, προσπαθούσε μία από τα αριστερά από τον Σίτο, μία από τα δεξιά με τον Ριέρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Βόλος από την άλλη πήρε άριστα στον αμυντικό κομμάτι, όμως επιθετικά δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και τα κλεψίματα που έγιναν ψηλά δεν μεταφράστηκαν σε κάτι το αξιόλογο και έτσι οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο μέρος με μηδέν τελικές!

ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ 12 ΛΕΠΤΑ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Για περίπου δώδεκα λεπτά είδαμε ότι δεν μας προσέφερε το πρώτο μέρος. Ο Βόλος είχε μία καλή στο 49' με τον Τόρες να σουτάρει μέσα από την περιοχή χωρίς να βρίσκει στόχο.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι δύο αξιόλογες στιγμές. Στο 49' έπειτα από γύρισμα του Τασουλή ο Φερνάντεθ έκανε την προβολή μέσα από την μικρή περιοχή χωρίς να βρει στόχο και τρία λεπτά αργότερα ο Σίτο γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, αυτή έφτασε στον Αουρέγκι στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Στο 57' ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τασουλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Για το υπόλοιπο του αγώνα ο Βόλος κράτησε παραπάνω την μπάλα στα πόδια του σε σχέση με ότι είχαμε δει μέχρι τότε.

Μάλιστα, είχε μία καλή στιγμή με τον Ζοάο στο 73' όμως η σέντρα σουτ που δοκίμασε πέρασε λίγο έξω. Στο 88' ο Δημόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από φάση διαρκείας ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Λύρατζη και πέρασε ελάχιστα άουτ.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *