Αστέρας: Νικητής ο Πέτρος στο φιλικό με την ΕΠΣ

Αστέρας: Νικητής ο Πέτρος στο φιλικό με την ΕΠΣ

Το φιλικό του Αστέρα με επίλεκτους της ΕΠΣ Αρκαδίας την Πέμπτη είχε έναν νικητή: Τον 17χρονο Πέτρο που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια – σκόραρε μάλιστα – και για τον οποίον συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη μεταφορά του στη Βοστώνη.

Ο 17χρονος Πέτρος από τη Μεγαλόπολη πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και ο Αστέρας βρίσκεται έμπρακτα δίπλα του.

Η ομάδα της Τρίπολης διοργάνωσε φιλική αναμέτρηση με επίλεκτους της ΕΠΣ Αρκαδίας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να κάνει επέμβαση στη Βοστώνη και να στηριχθεί ψυχολογικά ο ίδιος και η οικογένειά του.

Το σκορ αν και δεν έχει σημασία άνοιξε ο Αλί Μπαμπά για τον Αστέρα, ο Μέλλος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Τζήλος έδωσε προβάδισμα στην ΕΠΣ Αρκαδίας. Το καλύτερο γκολ ήλθε από τον Πέτρο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ψεύτης, Ζορμπάς, Γλύνος, Ματθαίου, Παναγιώτου, Τανουσάι, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώτσιρας, Αλι

Αγωνίστηκαν και οι: Χριστοδούλης, Αλέμης, Σωτηράκης, Στασινόπουλος, Γουσέτης, Τσιράκης, Προύτσος, Μπάτσι, Θεοδωρίδης, Θεοδωρακόπουλος Κ.

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Γεωργακόπουλος, Λάτσης, Παρασκευάς, Ρούμπος, Μακρής, Δήμος, Κακλαμάνος, Γαβαλάς, Καυκιας, Μέλλος, Σαλαπάτας.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραμπήλς, Γκάνας, Παρασκευόπουλος, Κωστόπουλος, Μάζης, Λαφογιάννης, Τζήλος, Δημητρέλης, Κατσαρός, Αλεξανδρής, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος, Αντωνάκας, Λυμπερόπουλος Δ., Σεφερλής, Καδάς, Κούβαλης, Αβιαντόγλου.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *