Ασταμάτητοι οι Τάουνς – Κόνλι, στραβοπάτησαν Θάντερ και Μπλέιζερς

Ασταμάτητοι οι Τάουνς – Κόνλι, στραβοπάτησαν Θάντερ και Μπλέιζερς

Ο Πολ Τζορτζ επέστρεψε, αλλά ο Καρλ-Αντονι Τάουνς έκανε ό,τι ήθελε και οι Τίμπεργουλβς νίκησαν την Θάντερ 131-120. Στραβοπάτημα και των Μπλέιζερς στο Μέμφις του ασταμάτητου Μάικ Κόνλι.

Η Οκλαχόμα Σίτι δεν μπορεί να βρει το γιατρικό για τη Μινεσότα. Τέλος. Οι Τίμπεργουλβς έκαναν το 3-0 φέτος με την Θάντερ και αυτή τη φορά πήραντη νίκη εύκολα, με 131-120, σε ένα παιχνίδι που έλεγξαν σχεδόν απόλυτα από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και ύστερα, σπάζοντας παράλληλα ένα σερί τριών ηττών.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια η Θάντερ δεν μπορούσε να σταματήσει τον Αντριου Γουίγκινς, που έβαλε συνολικά 70 πόντους. Σήμερα ήταν ο Καρλ-Αντονι Τάουνς. Ο All-Star των "λύκων" πέτυχε 16 από τους 41 πόντους του στην τρίτη περίοδο και έφτασε τους 180 στα τελευταία πέντε παιχνίδια, απολογισμό που ουδείς παίκτης της Μινεσότα έχει καταφέρει στο παρελθόν. Παράλληλα ανέβηκε και στην 5η θέση της λίστας με τους πρώτους σκόρερς της ομάδας, ξεπερνώντας τον Γουόλι Σέρμπιακ.

Έπειτα από απουσία ενός αγώνα (στην Οκλαχόμα Σίτι) λόγω ενοχλήσεων, ο Μάικ Κόνλι έμοιαζε αναγεννημένος κόντρα στο Πόρτλαντ. Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ πέτυχε 40 πόντους, έκανε νέο ρεκόρ καριέρας (το προηγούμενο ήταν 38 από τις 30/1/2017 κόντρα στους Σανς) και οι Γκρίζλις νίκησαν τους Μπλέιζερς 120-111, παρότι δεν προηγήθηκαν ούτε μία φορά μέχρι το 44'!

Το ατομικό του ρεκόρ ισοφάρισε ο Ντελόν Ράιτ (25), ενώ πολύ καλός ήταν και ο άλλος νεοφερμένος του Μέμφις, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας (18). Οι Μπλέιζερς μόλις ολοκληρώσαν την μεγαλύτερη φετινή περιοδεία τους με 5-2, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ ομάδας.

Photo credits: AP Photo/Jim Mone

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *