Ατζέντης Μιλουτίνοβ για Ολυμπιακό: “Έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να πληρωθεί…”

Ατζέντης Μιλουτίνοβ για Ολυμπιακό: "Έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να πληρωθεί…"

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοβ πήρε θέση μέσω Twitter για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και τις σχέσεις με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο παίκτης θα δώσει το 100% εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" αποφασίσουν να τον κρατήσουν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, αφενός λόγω του ενδιαφέροντος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αφετέρου με αφορμή την επιστολή που έφτασε στα γραφεία των "ερυθρολεύκων" με θέμα την αποπληρωμή του χρέους που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Λίγες ώρες αφότου διέρρευσε το περιεχόμενο της επιστολής, ο ατζέντης του παίκτη πήρε θέση για όσα έχουν γίνει και για αυτά που αναφέρονται. Εξήγησε πως "το γεγονός ότι κάποιος ζητάει τα χρήματα που του οφείλονται, δεν είναι κάτι παράλογο" όπως επίσης ότι ο Ολυμπιακός αποφασίζει ποιο θα είναι το μέλλον του παίκτη. Κι αν οι "ερυθρόλευκοι" τον κρατήσουν, τότε κι ο ίδιος θα αφοσιωθεί στην ομάδα στον απόλυτο βαθμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γιώργος Δημητρόπουλος:

"Ο Μιλουτίνοβ όπως κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να πληρωθεί στην ώρα του. Το γεγονός ότι σχεδόν κάθε ελληνικός σύλλογος, όπως και πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη, σχεδόν σε όλες τις ομάδες της EuroLeague, του EuroCup, του Champions League, της ACB, της Ιταλίας, της Τουρκίας της Ρωσίας και άλλες, οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται με καθυστέρηση για χρόνια και δεν υψώνουν αρκετά την φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες υποθέσεις πηγαίνουν σε τοπικά δικαστήρια και στο ΒΑΤ, δεν σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος απαιτεί να πληρωθεί αυτά που του χρωστάνε, είναι παράλογος. Το να περιορίσει κάποιος ένα τέτοιο θέμα σε έναν σύλλογο είναι αστείο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εκατοντάδες χρόνια πίσω από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα με τον Ολυμπιακό, κι είναι απόφαση του συλλόγου αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100% όπως πάντα, για τον σύλλογο που τον εμπιστεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, όταν άλλοι (σύλλογοι) δεν έκαναν το ίδιο. Είναι τόσο απλό. Τι θα συμβεί στην πορεία, ως free agent, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε σήμερα".

Photo Credits: Eurokinissi

Statement on Nikola Milutinov issue. pic.twitter.com/AyLBROtd3y

— Georgios Dimitropoulos (@DimitropulosOCT) July 14, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *