Αυτά είναι τα σημάδια ότι κάποιος αγαπημένος μας που έχει πεθάνει είναι ακόμα μαζί μας.

5Αναμφίβολα, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι ένα τραγικό και άσχημο βίωμα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που πιστεύουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους, ακόμα και αν έχουν πεθάνει.

Πνευματικοί άνθρωποι, φυσικοί, συγγραφείς και καθημερινοί άνθρωποι έχουν δηλώσει, ότι έχουν βιώσει ανεξήγητα συναισθήματα και εμπειρίες, που οφείλονται στου αγαπημένους τους που δεν είναι πλέον κοντά τους.

Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι έχουν δει ακόμα και φαντάσματα, ενώ ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που πιστεύουν, ότι οι αγαπημένοι μας παραμένουν μαζί μας πολύ καιρό μετά τον θάνατό τους.

Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να το αποδεικνύουν, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που το πιστεύουν.

Κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί πολλές ιστορίες ανθρώπων, που αναφέρουν, ότι αγαπημένοι τους που έχουν πεθάνει προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με τους τρόπους, που προσπαθεί κάποιος αγαπημένος σας, που έχει πεθάνει να επικοινωνήσει μαζί σας.

Όταν μυρίζετε την μυρωδιά τους.

0e6e2def25facd41e3c93c97c9692a5a

Το άρωμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά σημάδια, ότι ένας αγαπημένος που έχει πεθάνει, είναι κοντά σας.

Πολύ συχνά οι άνθρωποι αναφέρουν, ότι μυρίζουν το άρωμά τους ή την μοναδική μυρωδιά που έχει κάθε άνθρωπος.

Υπάρχουν αναφορές, ότι έχουν μυρίσει τον καπνό από το τσιγάρο που έκανε ο αγαπημένος τους όσο ήταν ζωντανός ή την μυρωδιά από το αγαπημένο τους φαγητό.

Όταν τους βλέπετε στα όνειρά σας.

02b817575bd81ff5208a7691bad719d2

Όταν βλέπετε κάποιο όνειρο με έναν αγαπημένο σας φίλο, που δεν ζει πια, σίγουρα τις περισσότερες φορές προσπαθείτε να το εξηγήσετε με γνώμονα την λογική. Ωστόσο, πολλοί ισχυρίζονται, ότι αυτές οι επισκέψεις στα όνειρα προέρχονται από το υπερπέραν.

Ισχυρίζονται, ότι οι αγαπημένοι μας προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, ενώ κοιμόμαστε. Εμφανίζονται και εξαφανίζονται.

Άλλοι πάλι ισχυρίζονται, ότι οι αγαπημένοι τους προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, για να τους καθησυχάσουν, ότι είναι καλά.

Όταν βρίσκετε αντικείμενα σε άλλη θέση από εκεί που τα είχατε βάλει.

a9d9dbf73747eecc964696e767d59779

Αυτό είναι από τα πιο εμφανή σημάδια, ότι οι αγαπημένοι σας είναι ακόμα κοντά σας.

Πολλοί ισχυρίζονται, ότι έχουν δει αντικείμενα αξίας, όπως κοσμήματα ή κορνίζες, να έχουν αλλάξει τόπο με κάποιον περίεργο τρόπο. Η πεποίθηση είναι, ότι οι αγαπημένοι μας βάζουν αντικείμενα στον δρόμο μας για να μας δείξουν, ότι βρίσκονται ακόμα κοντά μας.

Όταν τους αισθάνεστε κοντά σας.

3f9446bb33f4b0ad1c2466ea95bfaace

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας είναι, όταν αισθανόμαστε κοντά μας έναν αγαπημένο μας που έχει πεθάνει.

Αυτό το σημάδι πείθει ακόμα και τους πιο σκεπτικούς. Αυτή η αίσθηση μπορεί να είναι απλά μια μετατόπιση της ενέργειας στο δωμάτιο. Ίσως να μην μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Απλά ξέρουμε ή αισθανόμαστε, ότι ο αγαπημένος μας είναι κοντά μας.

 Η αίσθηση αυτή μπορεί να πάρει και πιο φυσική μορφή αν νιώσετε μια μετακίνηση του κρεβατιού ή του καναπέ.

Ο κατάλληλος συγχρονισμός στην μουσική.

160bcc505573cc1792e91f85f476766e

Όταν ακούτε ένα αγαπημένο τραγούδι ή ένα τραγούδι που σήμαινε πολλά για την σχέση σας ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ίσως είναι ένα σημάδι, ότι ο αγαπημένος σας είναι κάπου κοντά σας.

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν, ότι έχουν ακούσει τραγούδια που σημαίνουν πολλά πράγματα γι’ αυτούς όπου και αν πάνε. Υποστηρίζουν, ότι με αυτόν τον τρόπο οι αγαπημένοι τους τους υπενθυμίζουν την παρουσία τους.

Πολλοί υποστηρίζουν, ότι αυτά τα τραγούδια άρχισαν να παίζουν ακριβώς την στιγμή που σκέφτονταν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Παράξενη ηλεκτρική δραστηριότητα.

149bbdc41bda9a6c0351b6d10df8147c

Αν και φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν παράξενη ηλεκτρική δραστηριότητα, όταν οι αγαπημένοι τους είναι κοντά τους.

Αυτά τα ανεξήγητα περιστατικά μπορεί να έχουν την μορφή μιας συσκευής που ανοίγει ξαφνικά ή μιας συσκευής που κάνει κάποιον ανεξήγητο θόρυβο.

Εμφάνιση αγαπημένων αριθμών.

6b587f4e121acef413eb177d80f743d4

Ένας τρόπος που οι αγαπημένοι μας επικοινωνούν μαζί μας είναι η χρήση αριθμών.

Άνθρωποι υποστηρίζουν, ότι βλέπουν σημαντικούς αριθμούς παντού γύρω τους, όπως σε βιβλία, ρολόγια ή στην τηλεόραση. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να συνδέονται με σημαντικές ημερομηνίες, την ηλικία ή αγαπημένους αριθμούς.

Η αίσθηση ότι κάποιος σας αγγίζει.

5c73cd248996cfc47ec81ea9079bf307

Όσο τρομακτικό και αν ακούγεται, η αίσθηση ότι σας αγγίζει κάποιος, ενώ είστε μόνοι σας, είναι σημάδι, ότι ο αγαπημένος σας είναι κοντά σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, που κάποιος αγαπημένος που έχει πεθάνει προσπαθεί να σας αγγίξει, όπως να σας χαϊδέψει τα μαλλιά ή την πλάτη.

Όταν βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο και ξαφνικά αλλάζει η ενέργεια του δωματίου και νιώθετε, ότι κάποιος σας αγγίζει, πολλοί υποστηρίζουν, ότι εκείνη την στιγμή οι αγαπημένοι σας προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Τα ζώα στην φύση.

0460f3861516a74cb150e4433f42d78d5

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν, ότι οι αγαπημένοι μας που έχουν πεθάνει θα πάρουν την μορφή κάποιου ζώου, για να μπορέσουν να μας πλησιάσουν.

Αν για παράδειγμα σας τραβήξει την προσοχή μια πεταλούδα ή ένα πουλί, μπορεί να είναι επειδή διακρίνετε κάτι οικείο σε αυτό το ζώο.

Επίσης, αν κάποιο ζώο που συνήθως είναι φοβισμένο, προσπαθήσει να σας πλησιάσει, είναι ισχυρός δείκτης, ότι ο αγαπημένος σας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *