Αυτοί είναι οι διαστημικοί ανεμιστήρες νέας τεχνολογίας [video]

1Έχετε συνηθίσει να βλέπετε τόσα χρόνια τους ανεμιστήρες με τα πτερύγια και τις γρίλιες; Φυσικά και ναι! Από ‘δω και πέρα, όμως, θα…
πάψετε να τους βλέπετε και θα θέλετε να τους αντικαταστήσετε άμεσα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σε αναζήτηση μικρών οάσεων, ως κοινοί θνητοί, απέναντι στην ανελέητη ζέστη, κατ’ οίκον, χρησιμοποιούμε διάφορα μέσα όπως κλιματιστικά και ανεμιστήρες. Αν, όμως, έχετε βαρεθεί το καθάρισμα των παραδοσιακών ανεμιστήρων με τα πτερύγια και τις γρίλιες και η εικόνα τους σας μοιάζει «πασέ» τότε αυτούς τους ανεμιστήρες νέας τεχνολογίας θα τους λατρέψετε!

Το καθάρισμα ενός ανεμιστήρα είναι μια άκρως απαραίτητη διαδικασία καθώς μέσω του ηλεκτροστατισμού επάνω κυρίως στα πτερύγια συσσωρεύεται μεγάλη ποσότητα σκόνης. Σκόνη η οποία διαχέεται στο χώρο και κατ’ επέκταση στα πνευμόνια μας. Η σχεδιαστική ανατομία ενός ανεμιστήρα κάνει όμως το καθάρισμά του μεγάλο μπελά κάθε λίγο και λιγάκι με τα βίδωνε ξεβίδωνε του προστατευτικού κελύφους.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού οι παραδοσιακοί ανεμιστήρες τόσο κατ’ εικόνα αλλά και ως τεχνολογική προσέγγιση αλλάζουν ριζικά με τους νέους ανεμιστήρες Dyson Air Multiplier.

Ο διάσημος Βρετανός βιομηχανικός σχεδιαστής James Dyson επαναστάτησε, για μια ακόμη φορά, ενάντια στους παραδοσιακούς ανεμιστήρες φέρνοντας τους νέας τεχνολογίας ανεμιστήρες χωρίς λεπίδες, χωρίς γρίλιες, χωρίς θόρυβο και το σημαντικότερο πολλαπλασιάζοντας τη ροή του αέρα που εξέρχεται από αυτούς έως και 15 φορές περισσότερο.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός των νέας τεχνολογίας ανεμιστήρων πραγματοποιείται μέσω ενός δακτυλιοειδούς ανοίγματος αεροτομικού σχεδιασμού, χωρίς πτερύγια και γρίλιες, το οποίο αρχικά έλκει τον περιβάλλων αέρα και στη συνέχεια τον διαχέει στο χώρο προσφέροντας ένα αδιάκοπο ισχυρό ρεύμα δροσερού απαλού αέρα.

Οι νέας τεχνολογίας ανεμιστήρες Dyson Air Multiplier είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να κατευθύνουν τον αέρα, σχεδόν αθόρυβα, σε όλα τα σημεία ενός δωματίου ενώ οι περιστροφές και η κλίσεις της κεφαλής είναι πλέον εύκολη υπόθεση τόσο λόγω βάρους όσο και λόγο μετατόπισης του κέντρου βάρους έναντι των παραδοσιακών ανεμιστήρων.

Οι Air Multiplier ανεμιστήρες προσφέρουν επιπλέον διακόπτη dimmer που δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης της ακριβούς ποσότητας της ροής του αέρα ενώ είναι σχεδιασμένοι να καταναλώνουν μικρές ποσότητες ρεύματος.

Επιπλέον, οι Dyson Air Multiplier διατίθενται και με χρονοδιακόπτη λήξης λειτουργίας που μπορεί να προγραμματιστεί σε διαστήματα που κυμαίνονται από 15 λεπτά έως και 9 ώρες ενώ ταυτόχρονα παρέχεται και η δυνατότητα τηλεχειρισμού από απόσταση.

Οι ανεμιστήρες Dyson Air Multiplier διατίθενται και στην ελληνική αγορά σε πλήθος μοντέλων ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε καταναλωτή. Το κόστος αγοράς κυμαίνεται από τα 200 έως και τα 500 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε εδώ το video της Dyson για τους Air Multiplier:

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *