Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

32Στον 46χρονο Περέιρα φαίνεται πως καταλήγει ο Ολυμπιακός για τον αντί-Μίτσελ.

Ο Βίτορ Μανουέλ Ντε Ολιβέιρα αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού προπονητή στον πάγκο των Πειραιωτών. Πρόκειται για άνθρωπο που έχει δουλέψει στο πλευρό του Αντρέ Βίλας Μπόας στην Πόρτο. Έχει αρκετές εμπειρίες και παραστάσεις και στο πρόσωπό του οι πρωταθλητές Ελλάδας βλέπουν τον επόμενό τους προπονητή.

Οι δύο πλευρές είναι με βάση τη νεότερη πληροφόρηση κοντά στο deal. Ο στόχος άλλωστε ήταν και παραμένει ο πρωταθλητής Ελλάδας να έχει τεχνικό στο προσεχές και άκρως κρίσιμο ματς στην Ξάνθη. Ο Περέιρα έχει στο βιογραφικό του την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων με την Πόρτο ενώ έχει ανακαλύψει παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκες. Στο Λιμάνι έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία καταλήγουν στο ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Ως προπονητής έχει ποσοστό νικών τηα τάξεως του 57,5%. Έχει 24,7% ποσοστό ισοπαλιών και 17,8% σε ήττες. Ο Περέιρα αρέσκεται στο να παίζει κυρίως σύστημα 4-3-3. To συμβόλαιό του πρόκειται να είναι διετές. Πίσω από τον Περέιρα είναι ο ισχυρός ατζέντης, Κριστόφ Ενροτό, που έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Οι αποδοχές που είχε πάντως ο Περέιρα ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένες στην Αλ Αχλί.

Ξεπερνούσαν σημαντικά το 1 εκατ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι είδαν στον Πειρέιρα έναν προπονητή σε καλή ηλικία, που γνωρίζει καλά από πρωταθλητισμό, που είναι πολύ εργατικός και ο οποίος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει ο Περέιρα επρόκειτο να βρεθεί στην Ελλάδα με τους εκπροσώπους του για τις τελικές συζητήσεις το βράδυ της Τρίτης. Ο Πορτογάλος στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στην Έβερτον και τη Νιουκάστλ ενώ τις τελευταίες ημέρες το όνομά του ακουγόταν για την Κρίσταλ Πάλας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *