Αυτό είναι το μεγάλο “μπαμ” του Παναθηναϊκού!

1Εδώ και πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να δουλεύουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας κάνοντας ταξίδια για συγκεκριμένους στόχους και εξετάζοντας ποδοσφαιριστές για διάφορες θέσεις.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο γνωρίζουν καλά τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα και γι΄ αυτό δε θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο το καλοκαίρι έχοντας ως βασικό στόχο το ρόστερ να έχει “κλείσει” σε μεγάλο βαθμό με την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι Γιάννης Αναστασίου και Τάκης Φύσσας έχουν φτιάξει ήδη τη μεταγραφική λίστα, ενώ καθημερινά μελετούν τις δεκάδες προτάσεις που έρχονται από διάφορους μάνατζερς προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν ποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι ενδιαφέρουσες.

Στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Τριφυλλιού βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ένας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει έντονα τους Πράσινους το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος για τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, ενώ το καλοκαίρι έγινε ολόκληρο σήριαλ η παραμονή του στην ομάδα, με αποτέλεσμα τελικά να μείνει στη Νιούκαστλ. Εκεί τα βρήκε φέτος δύσκολα, ενώ ήταν και άτυχος, καθώς όταν άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής τραυματίστηκε.

Ο Αλγερινός άσος λοιπόν, όπως γράφτηκε σήμερα στον Τύπο, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα για να δει φίλους του από τον Παναθηναϊκό, όπως οι Νάνο και Μέντες, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει και κάποια βόλτα από το Κορωπί. Η επίσκεψη ωστόσο αυτή δεν αναμένεται σε καμία περίπτωση να περάσει αδιάφορη από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν “ξεγράψει” τη συγκεκριμένη υπόθεση και παρότι πλέον δεν υπάρχει ο Νίκος Νταμπίζας στο σύλλογο, θα προσπαθήσουν να κάνουν μία επαφή μαζί του, για να δουν αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αναστασίου τον θέλει σαν τρελός πίσω, καθώς φέτος δεν μπόρεσε να βρει έναν ισάξιο ποδοσφαιριστή για τη θέση του, όμως στο Τριφύλλι ξέρουν καλά ότι η περίπτωση του Αλγερινού θα είναι δύσκολη. Την προσπάθειά τους, πάντως, αναμένεται να την κάνουν…

Πηγη sportdog

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *