Αφαιρέστε τα κονδυλώματα ή μυρμηκιές με υλικά που έχετε σπίτι

1Υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας της επιδερμίδας που υπόσχονται να σας δώσουν ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Αντί όμως να βασίζεστε σε αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να επιχειρήσετε μερικές απλές και εύκολες σπιτικές θεραπείες για να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και εμφάνιση του δέρματός σας.

Τα κονδυλώματα είναι μικρά ογκίδια στο δέρμα ή στους βλεννογόνους που προκαλούνται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων ή HPV. Οι μυρμηκίες είναι μεταδοτικές και είναι πιθανόν να εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία του σώματος ή να μεταδοθούν σε άλλα άτομα. Γι’ αυτό το λόγο, καλύτερο είναι να αντιμετωπίζονται αμέσως με θεραπεία.

Είναι κοινές και συνήθως αντιμετωπίζονται με σαλικυλικό οξύ ή πάγωμα με υγρό άζωτο. Μερικοί άνθρωποι επίσης τα αντιμετωπίζουν με τη χρήση κολλητικής ταινίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Σκόρδο
Σύμφωνα με το Natural Society, μπορείτε να εξαφανίσετε ένα κονδύλωμα μέσα σε δύο εβδομάδες με τη χρήση λιωμένου σκόρδου ή/και χυμό σκόρδου. Τρίψτε το λιωμένο σκόρδο στο κονδύλωμα κάθε νύχτα και δέστε το με επίδεσμο. Το εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα.

Καθαρό ακατέργαστο μέλι
Τα οφέλη από το μέλι είναι κaλά καταγεγραμμένα..όπως και η ικανότητά του να αφαιρεί το κονδύλωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίβετε μέλι στο κονδύλωμα τη νύχτα και να το τυλίγετε με έναν επίδεσμο. Το μέλι σιγά-σιγά θα το αφαιρέσει. Υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις κονδυλωμάτων που δεν επανεμφανίστηκαν εφόσον είχε χρησιμοποιηθεί θεραπεία με μέλι.

Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο είναι ένας ακόμα φυσικός τρόπος αφαίρεσης κονδυλώματος. Όπως και με τους υπόλοιπους φυσικούς τρόπους αφαίρεσης, εφαρμόζετε το μηλόξυδο την νύχτα. Εμποτίζετε ένα κομμάτι βαμβακιού στο μηλόξιδο και το διατηρείτε στη θέση του τοποθετώντας έναν επίδεσμο. Μπορεί να το αφήσετε για μία νύχτα ή για 24 ώρες, και το αντικαθιστάτε κάθε μέρα. Τα κονδυλώματα σιγά-σιγά θα συρρικνωθούν και έπειτα θα εξαφανιστούν.

Μπανάνες
Η ευκολότερη μέθοδος για την αφαίρεση κονδυλωμάτων είναι να χρησιμοποιήσετε τηφλούδα της μπανάνας. Σύμφωνα με το το Earth Clinic, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τρίψτε το κονδύλωμα κάθε βράδυ με μια φλούδα μπανάνας για δύο εβδομάδες.
Ο ιός είναι μεταδοτικός από άνθρωπο σε άνθρωπο και μεταδίδεται με την άμεση δερματική επαφή ή με το άγγιγμα υγρών επιφανειών. Οι μυρμηκιές είναι πολύ συχνές στα παιδιά. Μολονότι είμαστε όλοι εκτεθειμένοι στον ιό HPV, ορισμένοι φαίνεται να είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτόν, ενώ άλλοι είναι εκ φύσεως πιο ανθεκτικοί.
Οι μυρμηκίες εμφανίζονται συχνότερα όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού είναι εξασθενημένο.

Μπορείτε λοιπόν, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, για πραγματική εξάλειψη του προβλήματος και για να παραμείνουν εξαφανισμένες από το δέρμα σας, να ενισχύσετε και το ανοσοποιητικό σας με το βιολογικότατο πιστοποιημένο, πρωτόγαλα, που σας προτείνω, για την απόλυτη ενίσχυση, αλλά και «ευθυγράμμιση» του ανοσοποιητικού σας.

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *