Βάζει κόκκους καφέ κάτω από τα μάτια της. Το αποτέλεσμα; Θα σας καταπλήξει!

1Τα περισσότερα τα προϊόντα υπόσχονται την εξάλειψή τους και απλά θα περιορίσουν το πρήξιμο, είναι συνήθως αναποτελεσματικά και ακριβά.

Πολλές γυναίκες καταλήγουν να στρέφονται προς το μακιγιάζ για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους αλλά ακόμη και αυτό είναι μόνο συγκάλυψη, και όχι λύση στο πρόβλημα.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα προσιτό, απλό, φυσικό τρόπο για να εξαλείψετε τους μαύρους κύκλους, στη συνέχεια, δοκιμάστε ένα σπιτικό γιατροσόφι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αλεσμένοι κόκκοι καφέ, μαύρο πιπέρι και λάδι καρύδας.

Ανακατέψτε μαζί λίγο αλεσμένο καφέ με μια πρέζα μαύρο πιπέρι και στη συνέχεια προσθέστε λίγο λάδι καρύδας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές ποσότητες του κάθε συστατικού για να δείτε ποιος συνδυασμός λειτουργεί καλύτερα για σας και τον τύπο του δέρματός σας.

Μπορείτε εύκολα να τα αναμίξετε στην παλάμη του χεριού σας και να το εφαρμόσετε μπροστά από έναν καθρέφτη για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τις σωστές περιοχές. Χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου σας, ταμπονάρετε απαλά το μείγμα στο δέρμα κάτω από τα μάτια σας. Εφαρμόστε προσεκτικά και φροντίστε να αποφύγετε να μπει το μείγμα στα μάτια σας. Αφήστε το για τουλάχιστον 5-10 λεπτά, ή μέχρι να αρχίσει να στεγνώνει. Έτσι θα ξέρετε ότι τα έλαια έχουν διεισδύσει και έχουν απορροφηθεί από το δέρμα σας. Για να το αφαιρέσετε, απλά σκουπίστε με ένα υγρό, μαλακό βαμβακερό πανί ή ύφασμα. Στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα ή οποιαδήποτε άλλα προϊόντα που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει αρκετές φορές την εβδομάδα. Βοηθά στη μείωση της πιθανής φλεγμονής, που μπορεί να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στη δημιουργία μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια ή στο πρήξιμο.

Επιπλέον, τονώνει και σφίγγει το δέρμα σας και το λάδι καρύδας λειτουργεί ως ενυδατικό. Η καφεΐνη χρησιμοποιείται σε ένα πλήθος σπιτικά προϊόντα ομορφιάς και θεραπείες. Έχει βρεθεί ότι λειτουργεί αποτελεσματικά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, λόγω του γεγονότος ότι η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει προσωρινά να μετριάσει και να σφίξει το δέρμα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά απολεπιστικά προϊόντα σώματος υπόσχονται να κάνουν θαύματα, περιέχουν την καφεϊνη ως ένα δραστικό συστατικό.

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα ζήτημα ομορφιάς για πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες. Συνήθως θεωρείται ως ένα σημάδι κόπωσης και έλλειψης ύπνου, αλλά υπάρχουν ορισμένες άλλες πιθανές αιτίες.

Αν εμφανίζονται από την παιδική ηλικία αυτό πιθανόν να οφείλεται σε κληρονομικότητα. Οι μαύροι κύκλοι έχουν επίσης αποδοθεί σε αλλεργίες και σε ρινική συμφόρηση που διαστέλλει ορισμένα αιμοφόρα αγγεία γύρω από τα μάτια με αποτέλεσμα να σκουρύνουν οι περιοχές.

Άλλες πιθανές αιτίες περιλαμβάνουν την πίεση, αναιμία, ύπνο για πολλές ώρες, έκζεμα, κλάμα, μεγάλη ποσότητα αλατιού στη διατροφή, γήρανση, και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάπνισμα, ή έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον, μπορούν επίσης να είναι ένα σύμπτωμα μιας πιο σοβαρής κατάστασης υγείας, όπως ηπατική νόσος ή υποθυρεοειδισμός.

Πολλά προϊόντα υπόσχονται να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους, αλλά είναι αναποτελεσματικά και μερικά πιθανόν να βλάψουν την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι με αυτή την απλή και φυσική θεραπεία.

Δοκιμάστε τη και εσείς, δείτε τα αποτελέσματα για τον εαυτό σας και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *