Βαλμπουενά: “Έκλαιγα από τα καψόνια στη Μαρσέιγ”

Βαλμπουενά: "Έκλαιγα από τα καψόνια στη Μαρσέιγ"

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, εξομολογήθηκε στην εκπομπή Comme Jamais του RMC τα καψόνια που υπέστη το 2006, στην αρχή της καριέρας του στη Μαρσέιγ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο φιλοξενούμενους της διάσημης αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής Comme Jamais του γαλλικού δικτύου RMC. ο 35χρονος Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού εξομολογήθηκε τα καψόνια που υπέστη από συμπαίκτες του το 2006, στην αρχή της καριέρας του στη Μαρσέιγ.

"Όταν πήγα στη Μαρσέιγ, ήθελα κι εγώ να μπω δυνατά σε αυτή την πρόκληση. Να τεστάρω τον εαυτό μου. Δεν είμαι κόντρα στα καψόνια, αλλά όταν – πως να το πω – γίνεται τόσο συνηθισμένο, όταν γίνεται υπερβολικά στον ίδιο άνθρωπο, με ενοχλεί.

Μου το έκαναν γιατί ήμουν νέος, ήξερα ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήξερα ότι δεν μπορούσα ν' αμυνθώ. Εάν ήμουν 1,85 στο ύψος, θα πήγαινα εκεί μια-δυο φορές και θα τελείωνε. Καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω, δεν ήθελα να κάνω ιστορία. Και δεν έλεγα τίποτα. Ήμουν δυστυχισμένος. Υπήρχαν φορές που γυρνούσα στο δωμάτιό μου κι έκλαιγα. Συχνά. Αλλά, δεν έλεγα τίποτα. Αντίθετα, από μέσα μου έλεγα: "Οκ μου κάνετε αυτά, αλλά δεν τρέχει τίποτα", υποστήριξε ο "Πτι Βελό" για τους πρώτους μήνες της θητείας του στην ομάδα της Μασσαλίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε μέχρι το 2014.

#ValbuenaCommeJamais
"Si je faisais 1m85, on m’aurait bizuté qu'une fois ou deux et c’était fini… Après je me suis toujours dit 'On va régler ça sur le terrain'"
Le bizutage à l'OM, M.Valbuena l'a mal vécu et en a souffert. Mais il a trouvé la meilleure des réponses… pic.twitter.com/WQQaKOx5j2

— RMC Sport (@RMCsport) November 20, 2019

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *