Βασσίλισες» της Ευρώπης

6Δεν ήταν μόνο οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι που χάρηκαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεγάλη ανατροπή και η νίκη της Ρεάλ με 4-1 (στην παράταση) επί της «συμπολίτισσας» Ατλέτικο στον συγκλονιστικό τελικό της Λισαβόνας πανηγυρίστηκε δεόντως και από τις… βασίλισσες των ποδοσφαιριστών!

Η γιορτή που ξεκίνησε από τον αγωνιστικό χώρο του Ντα Λουζ μεταφέρθηκε λίγες ώρες αργότερα στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Μαδρίτη. Οι σύζυγοι και οι φίλες των παικτών πανηγύρισαν έξαλλα το δέκατο τρόπαιο (Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωταθλητριών μαζί) της ομάδας. Την παράσταση έκλεψε το έτερον ήμισυ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ιρίνα Σάικ, η οποία πήρε το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και φωτογραφήθηκε κρατώντας την «κούπα» αγκαλιά. Ο «CR7» είπε ότι δεν ήταν 100% έτοιμος για τον τελικό, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας όχι μόνο για το τρόπαιο, αλλά και για το ρεκόρ με τα 17 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο αεροπλάνο της επιστροφής σαφώς πιο… ήρεμος ήταν πια ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο Βάσκος μέσος, που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας, έκανε σαν θηρίο στο κλουβί όσο ήταν στην εξέδρα. Μόλις ο Κάιπερς σφύριξε τελευταία φορά, πήδηξε τα κάγκελα και βρέθηκε στο τερέν, όπου έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του. Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια, ενώ ακόμη και στη συνέντευξη Τύπου οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» έκαναν… τρέλες! Την ώρα που ο Κάρλο Αντσελότι είχε πάρει θέση του για να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, μια ομάδα παικτών με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος μπήκε στην αίθουσα με σαμπάνιες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Ρεάλ.

«Γράψαμε ιστορία» δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος που ισοφάρισε (1-1) στο 90+3′ (!) το γκολ του Γκοδίν (36′). «Υποφέραμε, αλλά στο τέλος άξιζε να κερδίσουμε» τόνισε ο Αντσελότι, που είδε ακόμη τον Μπέιλ στο 110′ να κάνει την ανατροπή και τους Μαρσέλο (117′) και Ρονάλντο (120′ πεν.) να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην κατάκτηση του τροπαίου.

Στη Μαδρίτη «βούλιαξαν» οι κεντρικοί δρόμοι (αναφέρθηκαν και τραυματισμοί) από χιλιάδες φίλους της Ρεάλ που αποθέωσαν την αποστολή, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε χθες βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αποθέωση για τους ηττημένους

Περίπου 200 φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες και τον Ντιέγκο Σιμεόνε κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Λισαβόνα. «Campeones» φώναζαν οι φίλοι των «ροχιμπλάνκος» θέλοντας να τονώσουν την ψυχολογία των μελών της αποστολής. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ενώ είχαν φτάσει στην πηγή, δεν γεύτηκαν το νέκταρ για λίγα δευτερόλεπτα!

«Υστερα από έναν τέτοιο αγώνα και μια τέτοια προσπάθεια δεν αξίζουν δάκρυα. Οχι, όταν έχεις δώσει τα πάντα για να φτάσεις στον στόχο» τόνισε ο τεχνικός της Ατλέτικο, που είχε χοντρό επεισόδιο με τον Βαράν μετά το τέταρτο γκολ της «βασίλισσας». Ο νεαρός στόπερ της Ρεάλ κλότσησε με δύναμη την μπάλα, που κατέληξε στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» και ο Σιμεόνε μπήκε σαν ταύρος μαινόμενος στο τερέν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *