Βγήκε μπροστά ο Τέιτουμ για τους Σέλτικς

Βγήκε μπροστά ο Τέιτουμ για τους Σέλτικς

Ο Τζέισον Τέιτουμ πήρε τους – χωρίς Ίρβινγκ – Σέλτικς από το χέρι κόντρα στους Καβαλίερς, οδηγώντας τους στη νίκη με 103-96 μέσα στο Κλίβελαντ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πήρε… ρεπό κόντρα στους Καβαλίερς λόγω ενοχλήσεων στον γοφό. Η απουσία του δεν στοίχισε στους Σέλτικς. Φρόντισε ο Τζέισον Τέιτουμ για αυτό, οδηγώντας την ομάδα του σε μία δύσκολη νίκη με 103-96 μέσα στο Κλίβελαντ.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν πιο ανταγωνιστικό από ότι πιθανόν περίμεναν οι Κέλτες, ο δευτεροετής φόργουορντ ήταν αυτός που βγήκε μπροστά σε κρίσιμα σημεία, βγάζοντας και την άμυνα του αγώνα περίπου 1.5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Με το σκορ στο 101-96 και με τους Καβς να έχουν επιστρέψει από το -10, ο Τέιτουμ έκοψε το σουτ του Άντε Ζίζιτς και ακολούθως ευστόχησε σε 2 βολές για να διαμορφώσει το – όπως αποδείχθηκε τελικό σκορ – 103-96, οδηγώντας την Βοστώνη στην 5η σερί νίκη τους.

Ο Τέιτουμ ήταν και ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς με 25 πόντους, με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να προσθέτει 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ και τον Μάρκους Σμαρτ 17 πόντους.

Για τους Καβς, ο Κόλιν Σέξτον είχε 27 πόντους, ο Άλεκ Μπερκς 21 πόντους και ο Λάρι Νανς 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.

AP Photo/Tony Dejak

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *