Βετεράνοι Ολυμπιακού: “Ο Μητρόπουλος δεν αναγνωρίζεται ως μέλος μας”

Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Ο Μητρόπουλος δεν αναγνωρίζεται ως μέλος μας"

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Τάσου Μητρόπουλου, για τον οποίο ανέφερε ότι "από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του".

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, δέχθηκε αρκετή κριτική για την παρουσία του στην εκπομπή "Total Football" του OPEN. O "Ράμπο" απάντησε στα όσα του καταλογίζονται κάνοντας για "προκατειλημμένη και οργανωμένη επιθετικότητα".

Μία μέρα μετά, ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Μητρόπουλου στην οποία ανέφερε ότι "από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: "Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές. Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μητρόπουλος: "Δεν φιμώνομαι από κανέναν"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *